Magazin Çukur 25. bölüm ön gösterim izle: Yamaç Medet'i öldürecek mi?

Çukur 25. bölüm ön gösterim izle: Yamaç Medet'i öldürecek mi?

Paylaş
Çukur 25. bölüm ön gösterim izle: Yamaç Medet'i öldürecek mi?

Çukur 25. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Çukur yeni bölümde Medet ile Sultan yüzleşiyor. Yamaç, annesinin tek bir sözüyle Medet'i öldüreceğini söylüyor.

Çukur 25. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Çukur yeni bölümde Yamaç, Medet ile Sultan'ı karşı karşıya getiriyor. Sultan'ın vurulmasında payı olan Medet namlunun ucunda... Sultan'ın tek sözü Vartolu'nun adamının ölümüne sebep olacak. Şimdi herkesin konuştuğu mesele ise Yamaç'ın Medet'i vurup vurmayacağı...



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak silahtan çıkan kurşun Sultan’a isabet eder.

Saadet’in Vartolu’ya olan masum aşkı, Koçovalı evinde hayati bir gelişmeye yol açar. Gözünü intikam hırsı bürüyen Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak yanlış zaman ve yanlış yer silahtan çıkan kurşunun Sultan’a isabet etmesine yol açar. Bu kaza kurşunu Koçovalıları alt üst eder. Sultan yaşam savaşı verirken Baykal ve Elvis’in ölümüyle tüm ipleri eline geçiren Nazım’ın nasıl bir hamlede bulunacağı merak uyandıracak. Yamaç’ın Emrah’la öğrendiği gerçeğin, Sena’yla olan ilişkisini nasıl etkileyeceği ise büyük bir soru işareti yaratacak. Sırların ortaya döküleceği ve yeni yüzleşmelerin yaşanacağı ‘Çukur’da mücadelenin seyrinin ne yönde olacağı soluksuz beklenecek.



Haberin Devamı