Magazin Çukur 25. bölüm (Son bölüm izleme linki)

Çukur 25. bölüm (Son bölüm izleme linki)

Paylaş
Çukur 25. bölüm (Son bölüm izleme linki)

Ekranların büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Çukur'un 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam son bölümü izlenecek olan diziyle ilgili son gelişmeler haberimizde...

SHOW TV'de yayınlanan Çukur Pazartesi akşamına damgasını vurmaya devam ediyor. Peki, bu akşam yayınlanacak olan 25. bölümde neler olacak? Çukur’da yeni taraflar oluşur. Sultan’ın vurulması, Koçovalılar ile Vartolu-Medet arasındaki mücadeleyi kızıştırır. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı ise merakla beklenecek. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü günah keçisi ilan edilen Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.

ÇUKUR 25. BÖLÜM FRAGMANI (SON BÖLÜM)


Çukur 25. yeni bölümüyle 16 Nisan 2018 Pazartesi akşamı Show TV'de...



Çukur’un 24. bölümünde; Saadet’in Vartolu’ya olan masum aşkı, Koçovalı evinde hayati bir gelişmeye yol açar. Gözünü intikam hırsı bürüyen Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak yanlış zaman ve yanlış yer silahtan çıkan kurşunun Sultan’a isabet etmesine yol açar. Bu kaza kurşunu Koçovalıları alt üst eder. Sultan yaşam savaşı verirken Baykal ve Elvis’in ölümüyle tüm ipleri eline geçiren Nazım’ın nasıl bir hamlede bulunacağı merak uyandıracak. Yamaç’ın Emrah’la öğrendiği gerçeğin, Sena’yla olan ilişkisini nasıl etkileyeceği ise büyük bir soru işareti yaratacak.

ÇUKUR 26. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


Çukur 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından 26. bölümün ön izlemesi haber sitemizde yer bulacaktır.


Haberin Devamı