Magazin Çukur 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ya Çukur'un ya da Selimlerin son günü...

Çukur 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ya Çukur'un ya da Selimlerin son günü...

Paylaş
Çukur 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ya Çukur'un ya da Selimlerin son günü...

Çukur 32. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Çukur yeni bölümde Nazım ve Emrah; Selim'den şüphelenirken Selim üzerine çevrilen okları bertaraf etmeye çalışıyor. Selim, iki kardeşi ikna ederken "Ya Çukur'un ya da bizim son günümüz" diyerek atağa geçmek gerektiğini vurguluyor.

Show TV'nin pazartesi günleri zirveyi elden bırakmayan dizisi Çukur'un 32. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Çukur yeni bölümde Selim'in Emrah ve Nazım'ı kandırıldığı düşünülüyor. Selim kendisinin masum olduğunu açıklarken tehlikenin yaklaştığını belirtip birlik olmak gerektiğini söylüyor. Yoksa ya Çukur'un ya da kendilerinin sonu olacağını aktarıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük bir oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister.

Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.