Magazin Çukur 36. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Ya alacağız, ya öleceğiz!'

Çukur 36. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Ya alacağız, ya öleceğiz!'

Paylaş
Çukur 36. bölüm fragmanı yayınlandı! 'Ya alacağız, ya öleceğiz!'

Çukur 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Yamaç ve Cumali amansız bir kavgaya girişiyor. Yamaç artık ikna olmuş durumda ve mahalleyi Karakuzular'dan kurtarmak için Vartolu'nun yanına gidiyor. 'Ya alacağız, ya öleceğiz' cümlesi ise tüyleri diken diken etmeye yetiyor.

Çukur yeni sezon ilk iki bölümüyle zirvede yer alırken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Çukur 36. bölümde Yamaç ve Cumali, neredeyse birbirlerini öldürürcesine kavga ediyor. Bu kavga elbette ki Çukur için... Mahalleli özellikle de Meke, Efe'nin ölümünün ardından Yamaç'a öfkeli... Her şey üst üste birikirken Yamaç, Vartolu'nun yanına gidip "Ya alacağız, ya öleceğiz" cümlesini kurarak Karakuzular'ı mahalleden defetmek istiyor.

Haberin Devamı

ÇUKUR 36. BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI

Çukur son bölüm ardından 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Efe'nin ölümü Yamaç'ı derinden etkİliyor. Cumali'nin umursamaz tavrı ise Yamaç'ı çileden çıkarıyor ve abisiyle boğaz boğaza geliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur 35. Bölümünde; Karakuzular, Çukur’da hakimiyetlerinin tadını çıkarırken beklenmedik anda Cumali’nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. İntikam yemini eden Cumali, yıllar sonra kardeşi Yamaç ile yüzleşecek ve Karakuzulara karşı hiç vakit kaybetmeden harekete geçecek. Karakuzularla yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç da ailesini ve Çukur’u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzuların gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Sena, Vartolu’nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.

Haberin Devamı