Magazin Çukur 6. bölüm sonrasında 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 6. bölüm sonrasında 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Çukur 6. bölüm sonrasında 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dilan Çiçek Deniz'in son dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı Sena ile Yamaç arasında geçen diyaloglar sonrasında merak konusu oldu. Yamaç’ın cevaplamakta zorlandığı sorular nedeniyle Sena ile arası açılırken Sultan “Erkeklere sorular sorarsan onunla yaşayamazsın” diyecek. İşte Çukur’da 27 Kasım’da ekranda olacak bölümle ilgili bilinmesi gerekenler…

Çukur son bölümde Sena'yı kırmadan uyarılarda bulunan Sultan bundan sonra daha dikkatli davranması gerektiğini belritmişti. Öte yandan İdris’in Yamaç’a karşı uyarılarının devam edeceği dizide genç adam İdris’in her zamanki kadar güçlü olduğunu belirtmeye çalışacak.



Dizinin gelecek bölümünün tanıtım videosunun ise çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.


ÇUKUR 6. BÖLÜM ÖZETİ


Sevilen dizide bu hafta Yamaç ve Sena arasında gergin dakikalar yaşanacak. Yamaç’a zorlu sorular sormaya başlayan Sena, beklemediği bir terslik görecek. Duruma müdahale eden Sultan ise ortalığın daha fazla karışmaması için Sena’ya öğütler verecek.

Yayıncı kuruluştan bu hafta ekranda olacak bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Çukur’da tansiyon giderek yükselir. İsa’nın ölümünün ardından Yamaç’ın şüpheleri daha da artmıştır. Silah sevkiyatına yapılan baskın Yamaç’ın amca bildiği Emmi ve Paşa’yı baş şüpheliler haline getirir. Fokurdayan bir kazana dönüşen Çukur mahallesinde dengeler sonsuza kadar değişecektir. Kendini bir anda bambaşka bir dünyanın içinde bulan Sena, Yamaç’ın ilk defa hiç bilmediği yönüyle karşılaşır ve hayatının en büyük şaşkınlığını yaşar. Vartolu ile Selim arasındaki anlaşmanın seyri değişirken, kardeşlerinin aç olduğunu öğrenen Celasun, Koçovalılara ait bir silah deposunu soymaya karar verir. Bu hamlesi onu, Yamaç ile karşı karşıya getirecektir. Çukur’da sözü geçen biri olmak için harekete geçen Vartolu, aynı zamanda Yamaç’ı öfkelendirecek bir sürprizin de hazırlıklarına girişir.


Çukur setinde hırsızlık! (Film değil gerçek)


İDRİS KOÇOVALI (ERCAN KESAL) KİMDİR?


Koçovalı ailesinin reisi ve tüm Çukur mahallesini yöneten, kudretli ve cömert bir adam. Saldırıya uğrayan ailesini ve Çukur’u ayakta tutabilmek için hayatının en büyük mücadelesini verecektir. 1959, Avanos (Nevşehir) doğumlu olan Ercan Kesal, ilk ve orta öğrenimini Avanos’ta, lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. 1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu ve uzun yıllar boyunca tıp doktoru olarak çalıştı ve sağlık sektöründe yöneticilik yaptı. Nuri Bilge Ceylan’ın “Uzak” filmindeki oyunculukla başlayan sinema serüveni, aynı yönetmenin “Üç Maymun” ve “Bir Zamanlar Anadolu’da” filmlerinde senarist ve oyuncu, “Vavien”, “Saç”, “Küf”, “Yozgat Blues”, “Sen Aydınlatırsın Geceyi”, “Hükümet Kadın (1-2)” ve “Ben O Değilim” gibi filmlerde oyuncu olarak devam etti. Oyuncu ve senarist olarak ulusal ve uluslararası birçok festivalde ödüller aldı.

Haberin Devamı