Magazin Çukur 79. bölüm fragmanı! Çukur 3. sezon 12. bölüm fragmanı! Çukur 78. bölüm özeti!

Çukur 79. bölüm fragmanı! Çukur 3. sezon 12. bölüm fragmanı! Çukur 78. bölüm özeti!

Paylaş
Çukur 79. bölüm fragmanı! Çukur 3. sezon 12. bölüm fragmanı! Çukur 78. bölüm özeti!

Çukur 78. bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarında. Çukur 3. sezon 11. bölümde Saadet, Vartolu'nun ziyaretine gidiyor ve Vartolu'ya onun için ölebileceğini söylüyor. Saadet Vartolu'dan bir istekte bulunuyor. Vartolu Saadetin'in bu isteğine karşı nasıl tepki verecek? Tüm bo soruların cevap bu akşam Çukur 78. bölümde izleyebilirsiniz. Çukur 79. bölüm fragmanı yayında. Çukur 3. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Çukur 77. bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Çukur 3. sezon 10. bölüm özeti

Efsun'un müdahalesiyle Yamaç ve Azer kapışmalarında kısa bir ara ara vermek zorunda kalacak. Akın kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin yollarını arayacak.

Kendisini kimin kurtardığını bulmaya çalışan Yamaç'ın kafası Nehir'in ziyaretiyle iyice karışacak. Aliço kendine gelip İdris'i sorunca bütün aile İdris'in yokluğuyla yüzleşmek zorunda kalacak. Ziya'dan öğrendikleriyle birlikte kafasında soru işaretleri artan Vartolu'nun, babasının katillerine bir adım daha yaklaşmak için neler yapacağı merakla bekleniyor. Çukurlular mahalleye yapılacak saldırıya tam anlamıyla hazırken hiç beklemedikleri bir yerden vurulmaları harekete geçirecek. Fakat karşılarında sürpriz bir ismi bulacaklardır.

Haberin Devamı

Çukur 78. bölüm özeti

Çukur 3. sezon 11. bölüm özeti

Saadet, Vartolu'nun ziyaretine gidiyor ve Vartolu'ya onun için ölebileceğini söylüyor.

Vartolu hapishaneden çıkıp giderse, Saadet'in umudunun kayıp gideceğini ve umudunun kaybolmaması için Vartolu'dan bir istekte bulunuyor. Saadet Vartolu'dan ne isteyecek? Vartolu'nun bu isteğe ne cevap vereceği merak konusu.

Çukur 79. bölüm fragmanı yayınlandı

Çukur 3. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Çukur 79. bölümde neler olacak? Çukur 3. sezon 12. bölüm özeti

Yamaç'ın Vartolu'nun neden gitmek istediğini öğrenmeye çalıştığı sahnede Vartolu, Ziya'nın söylediklerini Yamaç'la paylaşıyor. Babasının katilini bulmak isteyen Vartolu'yu dinleyen Yamaç'ın acısı yüzünden okunurken, uzun zaman önce Yamaç'a hediye ettiği mezar taşını karşısında bulan Vartolu şaşkınlığını gizleyemiyor.