Magazin Çukur dizisine görkemli gala

Çukur dizisine görkemli gala

Paylaş
Çukur dizisine görkemli gala

“Çukur” dizisinin sezon finali önceki akşam düzenlenen gala gecesiyle yapıldı. Tohum Otizm Vakfı işbirliğiyle düzenlenen geceden elde edilen gelir Tohum Otizm Vakfı’na aktarıldı

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Perihan Savaş’ın paylaştığı “Çukur” dizisi, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen gala gecesiyle sezon finali yaptı. Ay Yapım ve Tohum Otizm Vakfı işbirliğiyle, “Çukur otizmin farkında” sloganıyla düzenlenen gecede dizi ekibi, sezon finalini konuklarla birlikte izledi.

Haberin Devamı

Ebru Akel’in sunuculuğunu üstlendiği gecede Aras Bulut İynemli, “Böyle bir ekiple çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Bu gece, otizmli çocukların yararına düzenlendiği için de çok mutluyum” dedi.

OYUNCULAR ŞARKI SÖYLEDİ

Gece konserle başladı. Dizinin oyuncuları, “Çukur”un şarkılarını sahnede söyledi. Galada bir ara yükselen çığlık sesleri herkesi korkuttu. Bir davetlinin baygınlık geçirmesi üzerine organizasyon yarıda kesildi. Ambulans çağrılıp gerekli müdahalenin yapılmasının ardından gece kaldığı yerden devam etti.

Sezonun son bölümü izlendikten sonra “Çukur” ekibi sahneye çıkarak konuklara veda etti.

Gecenin sonunda Aras Bulut İynemli, dizi ekibiyle “Heyecanı Yok” adlı şarkıyı söyledi.