Gündem Çukurova Üniversitesi öğretim görevlisi başvurusu nasıl yapılır?

Çukurova Üniversitesi öğretim görevlisi başvurusu nasıl yapılır?

Paylaş
Çukurova Üniversitesi öğretim görevlisi başvurusu nasıl yapılır?

Çukurova Üniversitesi 33 öğretim görevlisi alıyor. Son başvuru tarihi olarak 26 Haziran belirlendi. Başvuru yapmak isteyenler şimdi istenilen belgeleri ve şartları araştırıyor.

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü "Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili hükümleri uyarınca öğretim görevlisi (ders verecek/uygulamalı birim) ve araştırma görevlisi alınacaktır." diye belirtti.

Haberin Devamı

Duyuru ile birlikte "Çukurova Üniversitesi öğretim görevlisi başvurusu nasıl yapılır?" sorusu sorulmaya başlandı.

İLAN DETAYINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÇIKLAMALAR

1- Adaylar şahsen veya posta ile kadronun ilan edildiği birime başvurularını yapacaklardır.

2- Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimin Dekanlığına/Müdürlüğüne/Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.)

3- Onaylı istenen belgelerin, Noterden veya Resmi Kurumlarca "Aslı Gibidir" yapılarak onaylanması gerekmektedir.

4- Müracaat edecek Adayların tek bir kadro ilanına müracaat etmeleri gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Haberin Devamı

5- İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.

Üniversitemiz web adresinde yayınlanacak duyurular tebligat niteliğinde olup, ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.