Spor Culio: Baskılara alışığım

Culio: Baskılara alışığım

Paylaş
Culio: Baskılara alışığım

Galatasaray'ın yeni transferi Juan Emmanuel Culio, çok büyük bir camiaya geldiğini söyledi

Culio, Antalya kampında yapılan son antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kampın çok olumlu bir havada geçtiğini belirten Culio, bundan önceki kariyerinde orta sahanın hemen her yerinde oynadığını vurgulayarak, "Hepsinde de çok çabuk adapte oldum.

Buraya gelişimde rol oynayan önemli insanlar bulunuyor. Teknik direktörümüz ve yönetimimiz gibi bana inanan bir insan topluluğu var. Ben de çok çalışarak elimden geldiği kadar bu beklentilere cevap vermek istiyorum. Bu güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

"BEKLENTİLERİN OLMASI NORMAL"

Culio, bir gazetecinin ’Galatasaray her zaman başarılı olması gereken bir kulüp. Bu sene ligde biraz geride kaldı. Bu bir baskı yaratır mı" şeklindeki sorusuna ise, "Bu tip baskılara alışığım.

Beklentilerin büyük olması çok normal. Bu baskıya hazırım ve arkadaşlarımla birlikte kolektif anlamda güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyordum. Çünkü Galatasaray gibi bir kulüpte ikincilik, üçüncülük başarı değil. Her zaman şampiyonluk bekleniyor, bunun bilincindeyim" şeklinde yanıt verdi.

"POZİSYONUMA HOCAM KARAR VERİR"

Culio, hangi pozisyonda oynayacağına teknik direktör Hagi’nin karar vereceğini belirterek, "Ben de hocamın direktifleri doğrultusunda en iyiyi yapmaya çalışacağım" dedi.

"ARDA VE COLİN KAZIM'I TANIYORDUM"

Transferi öncesinde Türkiye ile ilgili bilgisi bulunup bulunmadığının sorulması üzerine ise Culio, şöyle konuştu: "Türkiye’ye gelmeden önce de bazı tanıdığım futbolcular vardı.

Bunların başında Arda Turan’ı sayabilirim. Kendisini milli takımdan tanıyorum. Fenerbahçe’den gelen Colin Kazım’ı da tanıyordum. Türkiye ligini ve özellikle Galatasaray’ı fazla anlatmaya gerek yok. Galatasaray dünya çapında bir kulüp. Ben de buraya gelmeden kulübümü yakından tanıyordum."

"TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANMALIYIZ"

Önlerinde çok önemli iki hedef olduğunun altını çizen Culio, "Türkiye Kupası’nı kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Ligde belki biraz hedeften uzak olabiliriz ama o da bizim için önemli.

15’inde yapılacak maçla yeni bir stada geçeceğiz. Umarım ben de o güzel statta güzel işler yaparım" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı