Dünya Cumhurbaşkanı adayının evine haciz şoku

Cumhurbaşkanı adayının evine haciz şoku

Paylaş
Cumhurbaşkanı adayının evine haciz şoku

Azerbaycan'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını açıklayan Müsavat Partisi Genel Başkanı ve Azerbaycan Milli Meclisi eski Başkanı İsa Gamber'in evinde haciz memurlarının işlem başlattı

Azerbaycan’da Ekim’de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını açıklayan Müsavat Partisi Genel Başkanı ve Azerbaycan Milli Meclisi eski Başkanı İsa Gamber’in evinde haciz memurlarının işlem başlattığı bildirildi. Sabah saatlerinden Gamber’in evine gelen haciz memurlarının, Kamber’in oğlu Turgut Gamber’in ceza borcu nedeniyle girişiminde bulundukları ve evdeki eşyaları listelemeye başladıkları belirtildi.

Haberin Devamı

EŞYALARIN HACZİNE KARAR VERİLECEK


Eşyaların listelenmesine itiraz eden İsa Gamber, evin ve evdeki eşyaların kendisine ait olduğunu, burada oğluna ait herhangi bir eşya bulunmadığını ve yapılan işlemin yasal olmadığını kaydetti. Evdeki eşyaların listelendikten sonra mahkemeye sunulacağı, daha sonra aile bireylerinden bu eşyaların Turgut Gamber’e ait olup olmadığına dair açıklama alınacağı ve eşyaların haciz edilip edilmeyeceğine daha sonra karar verileceği belirtildi. İsa Gamber’in oğlu Turgut Gamber, 12 Ocak’ta, orduda yaşanan asker ölümlerini protesto etmek amacıyla Bakü’de düzenlenen gösteride gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemede kendisine 600 Manat ceza kesilmişti. Turgut Gamber, kesilen cezanın yasal olmadığını savunarak, cezayı ödemeyeceğini bildirmişti.

Haberin Devamı

AA