Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'e operasyonları başlattık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'e operasyonları başlattık

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'e operasyonları başlattık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Niğde'de konuştu. Erdoğan, "Kandil demiştim, Sincar demiştim hatırlayın. Oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımızla 14 önemli noktayı yok ettik. 20 uçak… Gittiler vurdular döndüler. Ama daha bitmedi" dedi

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Haberin Devamı

Şehitlerimizin mübarek kanlarını asla yerde koymadık. Cudi'de var mıyız, Bestler Dereler'de var mıyız? Afrin'de var mıyız? Bu Bay Kemal ne dedi? Afrin'e girmeyin. Bay Muharrem ne dedi, Afrin'de ne işiniz var. İşte Ömer Halisdemir'imiz ne yaptı, hain olan o Semih Terzi'yi alnından indirdi. Vatan hainlerinin hakkı oydu. Halisdemir'imiz şehit oldu, makamların en yücesine ulaştı.

Nereye saklanırlarsa saklansınlar biz ne Kemal'e ne de Muharrem'e bakarız. Er ya da geç teröristlerden döktükleri şehitlerimizin kanlarının hesabını sorduk, soruyoruz.

"BAY MUHARREM TERÖRÜN DESTEKLEDİĞİ ADAYI ZİYARET EDİYOR"

Bay Muharrem'den Bay Kemal'den terörle mücadele ile ilgili bir söz duydunuz mu? Bay Muharrem terörün desteklediği sözde cumhurbaşkanı adayını ziyaret ediyor. 6-7 Ekim'de sokaklara dökülün diyerek 53 kardeşimi öldürenler bunlar değil mi? Sen nasıl gider bunları ziyaret edersin! Bu yüzden 24 Haziran çok önemli, gereken dersi vermemiz lazım.

Haberin Devamı

"KANDİL'E OPERASYONLARI BAŞLATTIK"

Terörü bu ülkenin gündeminden tamamen çıkartacağız. Demiştim ya Kuzey Irak'ta Kandil demiştim, Sincar demiştim, hatırlayın. Ve oraya da operasyonumuzu başlattık. 20 uçağımızla 14 önemli noktayı yok ettik.

"KANDİL'İ TEHDİT KAYNAĞI OLMAKTAN ÇIKARIYORUZ"

Vurdular döndüler, bitmedi devam edecek. Hedefimiz, bataklığın en büyüğünü kurutmak. Kandil'i, ülkemiz ve milletimiz için artık bir tehdit, terör kaynağı olmaktan çıkarıyoruz. Muhalefet istemese de Kandil'deki terör bataklığını da kurutacağız. Siyasi uzantıları rahatsız olsa da terörü bu ülkenin gündeminden çıkaracağız."

"CEHALET KÖTÜ BİR ŞEY BAY KEMAL"

Türkiye 7.4 büyüme kaydetti ve OECD ülkeleri arasında birinci G20'de Hindistan'ın ardından ikinci oldu. Çiftçiye soruyor bu büyüme gelirinize yansıdı mı diye. Bay Kemal sen bu söylediğine inanıyor musun? Sen önce bu büyüme nedir onu öğren. Büyüme denilen olay tabii ki rantiye dediğin kesimi de ilgilendirir. Onun çalışanı yok mu, benim memurum yok mu? Bunlara yansımıyor mu? Çiftçilere verdiğimiz kaynağı biz nerden veriyoruz Bay Kemal? Bu yollar nereden yapılıyor? Cehalet çok kötü bir şey.

"MİLLET KIRAATHANELER DİYORUM, BAY KEMAL DE..."

Ben kıraathane diyorum Bay Muharrem de Bay Kemal de bu kıraathanelerimi oyun oynama yeri olarak söylüyorlar. Biz okuma kültürünü yaygınlaştırmak istiyoruz. İnşaallah bu kıraathaneleri kuracağız. 24 saat açık olacak. Kızım yurt dışında okurken kendisini aradığım zaman orada derslerini çalışırdı. Nasıldı kütüphaneler diye sordum. Oradaki kütüphanelerde aynı böyle şeyler var. Kek, çay, nescafe hepsi var. George bunu yapıyor da biz niye yapmayalım ya! Türkiye'nin dört bir yanında bunları yapacağız.

Haberin Devamı