Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'ya gidecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'ya gidecek

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'ya gidecek

Rusya'nın Suriye'ye savaş uçağı ve asker gönderdiği iddiaları dünyanın dilinde. Esad'a olan desteğini açıkça dile getiren Rusya'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki göstermişti. Erdoğan tüm kritik gelişmelerin yaşanırken Rusya'ya önemli bir ziyaret gerçekleştiriyor. Erdoğan, Çarşamba günü Rusya'ya günbirlik bir ziyaret gerçekleştirecek

Çarşamba günü Moskova’ya günübirlik çalışma ziyaretinde bulunacak Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşecek. Filistin Devlet Başkanı Abbas’la da ikili görüşme yapacak Erdoğan, Moskova Merkez Camii’nin açılışını da gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Eylül Çarşamba günü Rusya’nın başkenti Moskova’ya günübirlik çalışma ziyaretinde bulunacak. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Rusya ziyareti sırasında Moskova Merkez Camii’nin açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra Suriye meselesi başta olmak üzere bölgesel konuların da ele alınması bekleniyor. İki liderin, görüşme akabinde, çalışma yemeğinde de görüş alışverişine devam edecekleri belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan’ın Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile de Moskova’da bir ikili görüşme yapacağını kaydetti.