Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum'da açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum'da açıklamalar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum'da açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında satır başları:

Haberin Devamı

Cumhur İttifakı doğrultusunda MHP adaylarına gönül rahatlığıyla oy vereceğiz. Kesinlikle kimse bu durumu suistimal etmemeli ve gönül rahatlığıyla oy vermelidir. Bizim davamızda gevşemeye yer yoktur. Başarımızın en büyük sırrı, yılgınlığa bakmadan gece gündüz çalışmaktır. 31 Mart Seçimleri'nde de aynı şekilde çalışacağız. Bu seçimler sadece Türkiye'nin içinde takip edilmeyecek. Tüm dünyadan takip edilecek. Acaba Ak Parti seçimlerden ne alacak?

BAŞARAMADILAR

Aynı fotoğraf karesine bile girmesi tahayyül edemeyecek partilerin, belli çevrelerin talimatıyla bir araya nasıl geldiklerini görüyorsunuz. Bu çevreler kimi zaman kur manipülasyonlarıyla kimi zaman siyaset mühendislikleriyle bizi durdurmaya çalıştılar. Ama başaramadılar.

Haberin Devamı

Şu anda döviz bakın düşmeye başladı, 5,2 buralara düştü; doların durumu bu. Sıkı tutacağız, iyi duracağız. Daha önce de söyledim, bunların hepsi gelip geçici, bu da geçici. İç siyaset de dış siyaset de kurulan bu tezgahların hepsini yıktık, yıkıyoruz, yıkacağız.

BİZİM DE GOOGLE'IMIZ VAR

Google var ya, Yandex var ya... İşte bizim de Google'ımız var. Uzaydan bütün çekimler her şey yapılabiliyor, bunları da rahatlıkla görebiliyoruz. Bana da sürpriz yaptılar. Rize, Güneysu'nun görüntülerini almışlar çok net, onu gördüm. Artvin - Rize havalimanının inşaatının resimleri. Onları gösterdiler ve yarımada.

Ben Erzurumlu kardeşlerim sadece Erzurum için değil, Türkiye için çalışmalarını istiyorum. Ankara'daki, İzmir'deki, İstanbul'daki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacağız ve onları gerçekleri hatırlatacağız.