Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kastamonu'da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kastamonu'da önemli açıklamalar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kastamonu'da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı'nda halka hitap etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

Dün İstanbul'da yaşanan helikopter kazasında şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

"TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ HESAPLAR..."

Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de aynıdır. Çünkü Türk aynı Türk'tür. Hasımları da aynı hasımlardır. Bu yüzden biz her fırsatta rabiamızı haykırıyoruz. Ne diyoruz, tek millet, tek vatan, tek devlet, tek bayrak diyoruz. Türkiye güçlü olmaya güçlü kalmaya ve sürekli ileriye gitmeye mecburdur. Güçlü olmak için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.

"DEVLETİMİZİ AYAĞA KALDIRDIĞIMIZ İÇİN BİZE DÜŞMAN OLDULAR"

AK Parti, Türkiye'nin alıcılarını kendi tarihine kendi gücüne ayarladı için saldırı altındadır. Halka tepeden bakanların aksine, milletin iradesinin üzerinde irade tanımayarak demokrasimizi ileriye taşıdık. Milletimizle birlik olduğumuz, insanlarımıza güven aşıladığımız, devletimizi ayağa kaldırdığımız için bize düşman oldular. Maruz kaldığımız bu düşmanlıkları berat belgemiz olarak görüyorum. Saldıranların hedefi aslında Türkiye'dir. Biz Türkiye'yi 81 vilayetinin tamamıyla büyüttük, güçlendirdik. Kastamonu'ya son 16 yılda 15 katrilyon yatırım yaptık.

Haberin Devamı

"VESAYETİ KIRDIK"

Ülkemiz esir alınmak istendi ama bırakmayacağız. Nereye giderlerse gitsinler izlerini süreceğiz.Aştığımız her engelin ardından yenisiyle karşılaştık. İstanbul'da 4.5 yıl belediye başkanlığı yaptım, bizi indirip cezaevine gönderdiler. Gittik yattık. Her işte bir hayır vardır. Cezaevinden çıktıktan sonra partimizi kurduk 16 ayda iktidar olduk tek başımıza. Vesayeti kırdık. Karşımıza ihanet çetelerini çıkardılar. Tehdidi sınırlarımızın dışına taşıdık. Demokrasimizi geliştirdik.

"TERÖR ESTİRDİLER"

Çadırlar kuruldu. Bir anda fiyatlar yarıya indi. Temizlik ürünlerinden tutunuz neler varsa marketlerde. Onların bir kısmını buralarda da satmaya başlayacağız. Terör estirdiler. Finansal istihdama vergiden ücretlere kadar pek çok desteği planlıyor ve uyguluyoruz. 31 Mart seçimlerinin istikrar ve güven ortamının devamına hizmet edecek şekilde sonuçlanması çok önemli.

Haberin Devamı