Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yenimahalle'de önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yenimahalle'de önemli açıklamalar

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yenimahalle'de önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Yenimahalle'de düzenlenen mitingde konuştu

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Haberin Devamı

24 Haziran'daki desteğinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Mart'ta Yenimahalle kamu yatırımlarında olduğu gibi belediyecilikte de yeni bir vizyonla buluşturmamız lazım. Veysel Tiryaki kardeşimizi sizler zaten yakından tanıyorsunuz. 3 dönem Altındağ'da belediye başkanlığı yaptı. Samimiyetle çalışacak bir arkadaşımızı aday gösterdik. Yürüyemeyen, ayakta duramayanlarla bu iş olmaz. Dinamik işini bilen tecrübeli arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. O yüzden dedik ki Veysel Tiryaki.

"MEHMET ÖZHASEKİ SEMBOL İSİMDİR"

Mehmet Özhaseki kardeşim belediyecilikte sembol bir isimdir. 5 dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı yaptı. Kayseri'den artık belediyecilik yeter Parlamento'ya dedik. Parlamento'da Mehmet Özhaseki kardeşimizi Çevre ve Şehircilik Bakanı yaptık. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak işte böyle kıymetli, çalışkan isimlerle karşınıza çıktık. Ankara'ya tecrübe yakışır dedik. Yenimahalle'ye vizyon yakışır dedik.

Haberin Devamı

"BAY KEMAL KENDİSİ GİBİ SÜREKLİ KAYBEDEN BİRİNİ ADAY YAPTI"

Biz başarıyı ödüllendirirken muhalefet neyi tercih etti? Tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş. Bay Kemal Ankara'ya kendisi gibi sürekli kaybeden birini aday yaptı. Daha önce iki defa sandıkta milletten ret yemiş. Yüzde 10'u zor almış şahsı Ankaralılar'ın karşısına çıkardılar. Alengirli işlere bulaşmış bu zatı Ankara'ya dayattılar. Her şekle giren bir bukalemun ittifakı oluşturdular.

"TÜRKİYE'NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAVUNMUYORLAR"

Doğuda bölücü, batıda Atatürkçü bir bukalemun itifakı oluşturdular. CHP'nin başındaki zat Ankara'da bozkurt işaretiyle dolaşıyor. Yanındaki hanım da vatan millet edebiyatı yapıyor. HDP'nin Ankara'da neden aday çıkarmadığını niçin anlatmıyorlar. Milletin huzuruna çıkıp mertçe bölücü örgütün uzantıları ile hangi şartlarda ittifak kurduklarını söylemiyorlar. Ezan, bayrak, devlet düşmanlarını savundukları kadar Türkiye'nin toprak bütünlüğünü ne yazık ki savunmuyorlar.

"31 MART'TA BUNLARI EMEKLİ ETMEK GEREKMEZ Mİ?"

Türkiye'nin toprak bütünlüğü, bekasına dair bir cümleleri yok. Her gün bize iftira atıyorlar, saldırıyorlar. Allah aşkına böyle bir muhalefet olur mu? Böyle bir muhalefetin Türkiye'ye hayrı olur mu? 31 Mart'ta bunlara esaslı bir Osmanlı tokadı vurmak gerekmez mi? 31 Mart'ta bunları siyasetten emekli etmek gerekmez mi?

Haberin Devamı

"BAY KEMAL AKŞAM YALAN, SABAH İFTİRA"

Yenimahalle'de çöp, çamur, çukur var mı? Yenimahalle adeta şehir olamadı, hala köy. Geçmişte vatanperver, milliyetperver taş üstüne taş koymaya çalıştıkça karşılarına daima CHP çıkmıştır. Bütün liderler CHP'nin saldırılarına maruz kalmıştır. Biz de 2002'den beri attığımız her adımda karşımızda hep CHP'yi bulduk. Bay Kemal, akşam yalan sabah iftira. Bana taktı bir şey Man adaları. Ailece dava açtık 2.5 milyon kazandık. Yardım sandığı kurdular, CHP'li vekiller 5'er bin lira veriyor. Dava Yargıtay'da da onaylandığında 2.5 milyonu ben Mehmetçik Vakfı'na vereceğim.

"BU MİLLETİ ENAYİ Mİ ZANNEDİYORSUNUZ?"

Meral Hanım siz bu ezan düşmanlarıyla berabersiniz. Ama üzülüyorum ki Saadet de onlarla beraber. Bayrağımızı yakanlar bunlar. Bu dörtlü çete bunlarla beraber mi? Ezanımıza tahammül edemeyenler bunlar. Utanmadan çıkıyor CHP'nin Sözcüsü onlar diyor düdükleri polise karşı öttürdüler. Siz kimi aldatıyorsunuz? Bu milleti enayi mi zannediyorsunuz? Bunlar orada örgütlü işgal hareketine girmek istedi. Türkiye hukuk devleti içinde halkının korur ama teröre yönelik adım atanlara göz açtırmaz. Bunlar Gezi hareketlerinde bayraklarımızı yakmadılar mı? Otobüslerimizi yakmadılar mı? Biz bunlara iyi yapıyorsunuz mu diyeceğiz.

Haberin Devamı

Yenimahalle'ye 3 bin 649 derslik okul inşa ettik. İmar sorunlarını çözdük, hak sahibi 27 bin kişiye tapularını teslim ettik. Burası CHP belediyesi ama biz hizmeti eksik etmedik. Çünkü hizmet bizim işimiz. Yenimahalle'ye bir millet bahçesi kazandırıyoruz. Bu yüzden sizden çok büyük destek bekliyoruz. Sizlerden 31 Mart akşamı müjdeli haberi bekliyorum.