Bilim - Teknoloji Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi bir kez daha ertelendi
Paylaş
Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi bir kez daha ertelendi

Cyberpunk 2077 için yeniden erteleme kararı alındı. Oyunun geliştiricisi CD Projekt Red, çıkış günü yaması için çalışmaların devam ettiğini ve bu nedenle Cyberpunk 2077’nin çıkışının 19 Kasım’dan 10 Aralık’a ertelendiğini belirtti.

CD Project RED tarafından yapılan açıklamaya göre oyun 21 gün daha ertelendi ve yeni çıkış tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Oyunun Twitter hesabı aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Şu anda bizim için en zor olan şey, oyunu aynı anda mevcut ve yeni nesil konsollar ile PC’de piyasaya sürmek. Her şeyin çalıştığından ve her versiyonun pürüzsüz bir deneyim sunduğundan emin olmalıyız. 21 günlük bir sürenin böylesine büyük bir oyunda işleri değiştirecek olması kulağa gerçekçi gelmeyebilir. Ancak gerçekten değiştirecek.”

Cyberpunk 2077’nin çıkış versiyonu bu ayın ilk günlerinde onaylanmış ve oyunun geliştiricileri daha fazla gecikme olmayacağının sözünü vermişti. Çıkış versiyonu hazır olsa da, CD Projekt Red oyunla aynı gün yayınlanacak bir yama üzerinde çalışıyor.

Cyberpunk 2077 şu anda ülkemizde PC için 249 TL'den, PlayStation 4 ve 5 için 458 TL'den, Xbox One ve Series içinse 468 TL'den ön sipariş verilebiliyor.

Haberin Devamı