Ekonomi D&R'dan enflasyon ile mücadeleye tam destek

D&R'dan enflasyon ile mücadeleye tam destek

Paylaş
D&R'dan enflasyon ile mücadeleye tam destek

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren, Türkiye'nin en önemli perakende markalarından D&R; Türkiye genelinde 200'ü aşkın mağazasında yüzlerce çeşit ürünle, enflasyon ile mücadele için yürütülen milli dayanışmaya destek veriyor

D&R'da hem mağazalarda hem de online satış kanalında, kitaptan müziğe, elektronikten oyuncağa yüz binlerce çeşit ürün cazip indirimlerle satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

'ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ'

D&R Genel Müdürü Cem Eriç, hükümet, iş dünyası ve sivil toplum tarafından başlatılan enflasyonla mücadeleye D&R olarak destek verdiklerini belirterek, "Bu konuda milli bir dayanışma içine girmeye, hükümetimiz ve iş dünyasıyla birlikte elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bunun için iş ortaklarımızın katkısını da alarak, enflasyonla mücadele ortamında müşterilerimizin alım gücünü korumasını, müzik, kitap, film ve eğlence gibi hayatlarını zenginleştiren ürünlere ulaşmalarını önemsiyoruz. Özellikle kitap okuma oranlarının yükselmesi amacıyla başlattığımız kitap fuarımızda yüz binlerce kitapta indirim veriyoruz. Ayrıca kitap dışı diğer kategorilerimizde de özel fiyatlar ve indirimler sunuyoruz. Kampanyalarımızın yanı sıra bankalarla işbirliğiyle ödeme kolaylıkları sağlıyoruz" dedi.

Haberin Devamı