Yaşam D-Smart, baharda yepyeni HD kanallarla renkleniyor!

D-Smart, baharda yepyeni HD kanallarla renkleniyor!

Paylaş
D-Smart, baharda yepyeni HD kanallarla renkleniyor!

E!Entertainment HD, Fashion TV HD, Trace Urban HD, Boomerang HD ve BBC World News HD, Nisan ayında D-Smart'ta yayınlanmaya başlıyor

Dünyaca ünlü kanallar E! Entertainment HD , Fashion TV HD, Trace Urban HD ve BBC Worlds HD1 Nisan’dan itibaren D-Smart aboneleri ile buluşuyor. Boomerang HD ise 23 Nisan tarihinde yayınlanmaya başlıyor.

Haberin Devamı

D-Smart’lılar dünyaca ünlü yıldızların renkli hayatlarını, müziğin ritmini, dünya modasını ve eğlenceli çizgi filmleri “Eğlencesever Paketi” üzerindentakip edebilecek.“Eğlencesever Paketi” Nisan ayı boyunca tüm D-Smart’lılara hediye olacak. Uluslararası haber kanalı BBC Worlds ise, HD kalitesinde “Aile Paketi”nde olacak.

Yeni kanallarla birlikte83 HD, 280’den fazla kanal D-Smart’ta!

D-Smart izleyicileri ile buluşacak kanallar:

Hollywood starlarının hayatlarını anlatan özel programları, özel röportajları, film setlerinden sahne arkası görüntüleri, Hollywood’un popüler etkinlik ve partilerini ekranlara taşıyan reality show ve magazin kanalıE! Entertainment, Nisan ayından itibaren HD kalitesindeD-Smart, 68 ve 107 no’lu kanallarda yayınlanacak. 150 ülkede, 100 milyondan fazla kişiye 24 farklı dilde yayın yapan kanalın dikkat çeken programları arasında “Keeping Up with the Kardashians” dabulunuyor.

Haberin Devamı

Dünya modasının öncüleri, trendler, birbirinden özel koleksiyonlar ve defileleri ekrana taşıyan, 200’den fazla ülkede 500 milyon kişiye ulaşanmoda ve eğlence kanalı Fashion TV, HD kalitesinde D-Smart, 69 ve 108 no’lu kanallarda yayınlanacak.

Hip-Hop ve R&B türlerinde müzik yayını yapan, spor ve yaşam programları ile dikkat çeken Trace Urban ise yine HD kalitesindeD-Smart, 70 ve 109 no’lu kanallarda izleyicilerle buluşacak.

“Tom ve Jerry”, “Scooby-Doo”, “Müfettiş Gadget” ve “Mr Bean” gibi birbirinden eğlenceli ve zamansız çizgi film klasiklerinin yepyeni bölümlerinin HDkalitesinde yayınlanacağı, ailece izlenebilecek eğlenceli çocuk kanalı Boomerang, 23 Nisan 2016’da D-Smart, 122 no’lu kanalda yayına başlayacak.
Haber kanalı BBC Worlds, HD kalitesinde 1 Nisan’dan itibaren D-Smart,51 no’lu kanalda yayına başlayacak.
D-Smart İçerik Grup BaşkanıBaşar Başarır, "Türkiye’de ilk ve tek tam HD platform olan D-Smart’ı, dünyaca ünlü yepyeni kanallar ile çeşitlendirmekten, izleyicilerimize zengin bir içerik sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Daima birinci önceliğimiz abonelerimizin memnuniyetidir. Bu memnuniyeti artırmak için platformumuzda yeni kanalları en son teknoloji ve en iyi hizmet anlayışı ile sunmaya devam edeceğiz. D-Smart’ın içerik alanındaki hamleleri sürecek” dedi.

Haberin Devamı