Diğer Sporlar D-Smart Yeni La Liga uzmanını arıyor!
Paylaş
D-Smart Yeni La Liga uzmanını arıyor!

Birbirinden değerli hediyeler “Laliga Xpert” ile Laliga tutkunlarına hediye edilecek. En sonda ise bir kişi maç izlemek için İspanya’ya gitme hakkı kazanacak.

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, kaliteli içerik yayınlarına devam ediyor. Hiçbir yerde olmayan içeriklerle abonelerine eşsiz deneyimler yaşatıyor.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en başarılı takımlarının yer aldığı, dünyaca ünlü yıldızların boy gösterdiği İspanya Futbol Ligi “LaLiga” D-Smart ekranlarında futbol meraklılarıyla buluşuyor. Laliga’nın yepyeni içeriği Laliga Xpert yine D-Smart ekranlarında takipçilerine birbirinden değerli hediyeler armağan ediyor.

Yarışma ile ilgili detaylar ise şu şekilde; her hafta Laliga ile ilgili bir soru 21.30’da D-Smart 77. Kanal Spor Smart’ta yayınlanan LaLiga Özel programında Aykut Aydın tarafından anons edilecek. Aynı anda D-Smart’ın resmi twitter hesabı olan @dsmartdunyasi’ndan soru videosu post edilecek. Post altına yorum yaparak doğru cevabı veren ilk kişi içinde İspanya’dan özel olarak gelen birbirinden özel hediyelerden birini kazanacak. 20 hafta devam edecek olan yarışma sonunda kazananlar arasından yapılacak final ile birinci olan isim önümüzdeki sezon (pandeminin kalkması halinde) bir LaLiga maçını İspanya’ya giderek yerinden izleyecek.

Haberin Devamı

D-Smart abonesi olmak için 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayabilir, www.dsmart.com.tr üzerinden başvurabilir ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğrayabilirsiniz.

Cep telefonundan, tabletten, bilgisayardan, Smart TV’den izleyebilmek için D-Smart GO’ ya ayrıca da abone olabilirsiniz. Bunun için www.dsmartgo.com.tr adresine kayıt olup, ilgili paketi satın alabilirsiniz.