Önceki Fotolar

Daha lezzetli tavuk pişirmek için 14 püf noktası

Sofralarımıza en sık konuk olan besinlerden biri tavuk. Pişirmenin de birçok farklı yöntemi var. Peki daha lezzetli tavuk yemekleri yapmanın sırrı nerede saklı? İşte sizin için 14 ipucu...

20 Nisan 2019, Cumartesi 12:41
A A

Tavuğu fırında bütün halde pişirirken yağlamak yerine, delikli bir bezi tereyağına batırıp tavuğunuzun üzerine örtün. Böylece güzelce kızarmış ve çıtır çıtır bir tavuk elde edersiniz.

Tavuğu fırında bütün halde pişirirken yağlamak yerine, delikli bir bezi tereyağına batırıp tavuğunuzun üzerine örtün. Böylece güzelce kızarmış ve çıtır çıtır bir tavuk elde edersiniz.

Hürriyet / Leziz

Sıradaki haber yükleniyor...