Türkiye (Son Dakika) Dalgınlık kazası

Dalgınlık kazası

Paylaş
Dalgınlık kazası

Almanya'dan Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne tatile gelen gurbetçi ailenin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün dalgınlığı nedeniyle kavşakta orta refüje çarptı

Arkadan gelen bir başka otomobil de kaza yapan araca çarptı. Kazada, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Bodrum İlçesi Kaynar Kavşağı’nda bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Almanya’da yaşayan ve ailesi ile bir hafta önce Bodrum’a tatile gelen tekstilci 54 yaşındaki Arif Borucu, yönetimindeki FÜ AB 959 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kavşakta orta refüje çarpan otomobil, yön levhasına çarptıktan sonra güçlükle durabildi. Aynı yönde giden 30 yaşındaki İbrahim Söylemez yönetimindeki 34 HM 8421 plakalı otomobille, kaza yapan aracı fark edemeyip arkadan çarptı.

Kazada, Borucu ile yanında bulunan eşi 43 yaşındaki Fatma Borucu, kızı 23 yaşındaki Manolya Borucu ve diğer otomobilin sürücüsü Söylemez yaralandı. Arif Borucu, "Manzaraya dalmışım. Kavşağa yaklaştığımızda refüje çarptık. Çok şükür ciddi bir şey yok" dedi.

Yaralılar ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı