Dünya Danczuk skandalı patladı büyüyor!

Danczuk skandalı patladı büyüyor!

Paylaş
Danczuk skandalı patladı büyüyor!

İngiliz İşçi Partisi Milletvekili Simon Danczuk, 17 yaşındaki genç bir kıza cinsel içerikli mesajlar attığının ortaya çıkmasının ardından ilk kez konuştu. Danczuk, Sophena Houlihan'a sarhoş, ateşli ve yalnızken mesaj attığını söylerken, İngiliz vekilin ilk eşi Sonia Rossington'tan inanılmaz iddialar geldi

İngiliz The Sun’ın haberine göre; 49 yaşındaki Danczuk, mesajları attığında İspanya’da yalnız ve çok alkollü olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

“Genç kadınlar benim zayıf noktam” diyen Danczuk, olayın ortaya çıkmasının ardından verdiği ilk söyleşisinde, “İlk karım benden 10 yaş küçüktü, ikincisi eşim 17 ve son kız arkadaşım da 17 yaş gençti. Bazı erkekler yaşlı kadınlardan hoşlanır, bazıları genç; bazıları kumlar sever, bazıları da sarışın” diye konuştu.

Danczuk, başta siyasete atılma tavsiyesinde bulunduğu Sophena Houlihan'a daha sonra cinsel içerikli mesajlar atıp, ondan fotoğraflar göndermesini istedi.

BÖYLESİ BİR APTAL OLDUĞUM İÇİN...

Beş çocuk babası İngiliz vekil, sözlerine şöyle devam etti: “Alkol problemim var. Mesajları atmamın en büyük nedeni de o. Bunula ilgili bir psikiyatra göründüm ve bana altı ay içkiyi bırakmamı söyledi. Yaşananlar yüzünden kendimi korkunç hissediyorum. Böyle davranmama neyin neden olduğunu bilmiyorum. Böylesi bir aptal olduğum için çok utanıyorum. Ailemi küçük düşürdüğüm için üzgünüm. Ve küçük çocuklarımın büyüdüklerinde bunu öğrenmelerinden endişe duyuyorum.”

Haberin Devamı

'Selfie Kraliçesi' olarak anılan Karen Danczuk ile Simon Danczuk geçen Haziran'da boşanma kararı almıştı.

Geçtiğimiz hafta İşçi Partisi üyeliği askıya alınan Rochdale Milletvekili Danczuk, Houlihan’ın kendisiyle ilk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında, ‘selfie kraliçesi’ olarak anılan eski eşi Karen Danczuk’tan ayrıldığı dönemde iletişim kurduğunu söyledi. Danczuk, “Ayrılmak berbattı. Çok zor ve depresif zamanlarım oldu. Bu durumu atlatmak için alkole sığındım” diye konuştu.

ESKİ EŞTEN ŞOKE EDEN İDDİALAR

İngiltere’nin ana gündem maddelerinden biri olan bu skandalın gölgesinde, ilk eş Sonia Rossington, “hayatımı cehenneme çevirdi” dediği Simon Danczuk ile ilgili inanılmaz iddialarda bulundu.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan 39 yaşındaki Rossington, eski eşinin ‘seks avcısı’ olduğunu ve ortaya çıkan cinsel içerikli mesajlarının yaklaşık 10 yıl süren ilişkilerinde sıklıkla yaşanan şeyler olduğunu öne sürdü.

Rossington’ın iddiaları özetle şöyle: “Sürekli seks yapmak istiyordu. Sado-mazo fanteziler istiyordu. Çok içiyordu. Günde bir şişe viski bitiriyordu. Düzenli olarak uyuşturucu kullanıyordu. Akşam yemeği sofrasının yanı sıra eve geldiğinde sarılmış esrar istiyordu. Cinsel hayatımızı daha heyecanlı kılmak için amil nitrat patlayıcılar kullanıyordu. Başkalarının önünde beni sürekli tehdit ediyor ve küçük düşürüyordu. O kadar cimriydi ki oğlunun üniversitede konaklama masraflarına bile katkı sağlamak istemiyordu."

Haberin Devamı

Simon Danczuk'un, mesajları gören belediye meclisi üyesi sevgilisi Claire Hamilton tarafından terk edildiği de öne sürüldü.