Magazin Danla Bilic'i kızdırdılar!

Danla Bilic'i kızdırdılar!

Paylaş
Danla Bilic'i kızdırdılar!

Youtube'da en çok kazanan isimlerden biri olan ve paylaştığı her videoda izlenme rekorları kıran Danla Bilic'in başı şu sıralar eski ekip arkadaşı yönetmen-kameraman Sinan Binay ile dertte. Geçtiğimiz günlerde Sinan Binay Danla Bilic hakkında bir video yayınlamış ve Bilic'in takipçileri düşmeye başlamıştı. Bunun üzerine 22 yaşındaki genç fenomenden açıklama geldi. Öte yandan yazar Aşkım Kapışmak ta Youtube kanalında Danla Bilic analizi adında bir video yayınlamış ve takipçilerinden büyük tepki almıştı

Dün gece 'Bana atılan Tüm iftiralara cevap verdim!' adlı bir videoyu Youtube kanalından paylaşan Danla Bilic, sürekli eleştirildiğini dile getirdi ve eleştiriye karşı olmadığını, kendisinin de diğer insanları eleştirdiğini söyledi. Ancak kişilerin, yalan ve yanlış bilgilerle eleştiri yaptığını da görünce, tatilden döner dönmez açıklama yapma gereğinde bulunduğunu hissetti. Yalan ve yanlış bilgilere önlemek için açıklama yapan Danla, tüm konuya açıklık getirdi.

HAKKINDAKİ İDDİALARI YALANLADI


Videonun ilk başlarında eski kameramanı hakkında konuşan fenomen, çektiği videonun ne kadar çirkince olduğunu ve yalanlarla dolu olduğunu söyledi. Açıklamalarına devam eden Biliç, kameramanın, editörün ya da yönetmenin ne iş yaptığını bilmediğini ve öğrenmek zorunda olmadığını da dile getirdi. Ayrıca kameraman kelimesini kullanırken, küçük düşürücü anlamda söylemediğini ve bunu bildiği halde beni buradan vurmaya çalıştığını söyledi. Bununla birlikte Danla, aldığı duyumlara göre, bu videoların devam edeceğini ve bunun kendisi üzerinden oynanılan bir proje olduğunu söyledi. Çok planlı bir proje olduğunu söyleyen fenomen, bir çok kanalında bu videolara devam edeceğini de not düştü. Bunun doğruluğu için de WhatsApp konuşmalarını, videosu üzerinden yayınladı.


İlerleyen zamanlarda bu tarz videoların yaygınlaşacağını şimdiden söyleyen fenomen, markası hakkında söylenenler için suç duyurusunda bulunduğunu da belirtti. Kendi markası için çok uğraştığını dile getiren Danla, müşterilerilerinin mutluluğu için elinden geleni yaptığını dile getirdi.


Kameraman olarak adlandırdığı eski iş arkadaşının ismini, hiçbir yerde dile getirmediğini ve hatta kendisi bulursa da bana göstermesini istedi. Hakkında çekilen videonun prim olmadığını dile getirenlere karşı, videolarda bolca reklam olduğunu altını çizen BiliC, kendisinin değişik ithamlarla anıldığını belirtti. Ayrıca videonun kapak fotoğrafında kendisi olduğunu ve başlıkta da kendi ismine yer verildiği söyleyen fenomen, prim videosu olmadığını söyleyenlere karşı, bu tarz cümleler de bulundu.

Haberin Devamı