Spor Dany için acı gerçek!

Dany için acı gerçek!

Paylaş
Dany için acı gerçek!

Galatasaray'ın sezon sonuna kadar La Liga ekibi Granada'ya kiraladığı Dany Nounkeu ve yeni hocası David Navarro, imza töreninde açıklamalarda bulundu. Menajer Navarro, Kamerunlu oyuncunun yüksek maaşına vurgu yaptı

Granada ile birlikte yükselmek istediğini söyleyerek sözlerine başlayan Dany Nounkeu, "Burada bir oyuncu olarak gelişmeyi umuyorum. Granada'nın büyüdüğünü görmeyi de iple çekiyorum ve La Liga'da bitirebildiğimiz en yüksek noktada bitirmek istiyoruz" şeklinde yorum yaptı.

"FAZLA MAÇ OYNAMAK İSTİYORUM"


Sporx.com'da yer alan habere göre; sürekli oynamak istediğini belirten 28 yaşındaki futbolcu, "Fiziksel ve atletik olarak iyi bir oyuncuyum. Bir anda önce İspanyol futboluna adapte olmak ve olabildiğince fazla maç oynamak istiyorum. Benim için şu anda önemli olan bir an önce idmanlara başlamak. Sonrasında kimin oynayacağına hoca karar verecek. Şu anda sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitince ne olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

" TÜRKİYE 'DEN BİRÇOK TEKLİF ALDIM"


Türkiye'den başka teklifler de aldığını kaydeden savunmacı, milli takımdan Nyon ile görüşmesinin kararında etkili olduğunu vurgularken, "Birçok teklif aldım, özellikle de Türkiye'den. Ancak Allan Nyom ile sürekli konuşuyordum ve ona Granada ile ilgili hep sorular soruyordum. Bir futbol fanatiği olarak La Liga'yı her zaman yakından takip ediyordum ve Granada'yı da biliyordum" dedi.

"GALATASARAY'DA ALDIĞI MAAŞ ÇOK YÜKSEKTİ"

Menajer David Navarro, Dany'nin Granada'ya transferi için çok uğraştığını kaydederken, "Nounkeu bizim defansımızın kalbini güçlendirmesi için transfer edildi. Kamerun ile Dünya Kupası'nda oynadı, Galatasaray ile de Şampiyonlar Ligi tecrübesi elde etti. Buraya gelebilmek için kişisel olarak büyük bir çaba gösterdi. Çünkü Galatasaray'da aldığı maaş çok yüksekti ve Granada o paranın tamamını karşılayamazdı" diye konuştu.

DANY MAAŞINDA İNDİRİM YAPTI MI?

Menajerin yaptığı 'çok çaba gösterdi' sözlerinin arkasında ne olduğu ise merak edilmeye başlandı. Galatasaray, Dany'nin kiralanması ile ilgili KAP'a yaptığı bildirimde İspanyol ekibinin kiralama bedeli olarak 390 bin euro ödeyeceğini ve oyuncuya kiralama dönemi içerisinde 750 bin euro verileceğini açıklamıştı. Kamerunlu oyuncu, Galatasaray'da kalması durumunda 2014-14 sezonu için 1 milyon 200 bin euroluk bir garanti ücret alacaktı.

Haberin Devamı