Magazin Darısı Başımıza 1. bölüm izle! Darısı Başımıza 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Darısı Başımıza 1. bölüm izle! Darısı Başımıza 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Darısı Başımıza 1. bölüm izle! Darısı Başımıza 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Darısı Başımıza 1. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Daha İlk bölümüyle büyük bir başarı elde eden dizinin ekrana gelmesinin ardından 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Günlerdir merak edilen "Darısı Başımıza" dizisinin ilk bölümü dün akşam Show TV'de ekranlara geldi. Başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Özgün Karaman'ın paylaştığı dizi ilk bölümüyle reytinglerde 1. sıraya yerleşti.

Haberin Devamı

BÜYÜK SÜRPRİZ

Darısı Başımıza’nın 1. Bölümünde; Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin Yılmaz’ın hayattan beklediği tek şey; çocuklarının mutluluğu… Büyük kızı Rüya’nın evleneceğinden umudunu kesmiş, en küçük oğlu Serkan daha lisede, ortanca kızı Öykü ise yurtdışında, işinde gücünde… Zerrin, çocuklarının mürüvvetini yakın zamanda görmeyi hiç beklemezken, Öykü erkek arkadaşının evlenme teklifi ettiğini söylüyor ve dünyalar Zerrin’in oluyor. Öykü, yurtdışında tanıştığı sevgilisini ailesine tanıştırmak için gün sayarken, evlilik haberini alan Zerrin boş durmuyor. Kız evlendirmek kolay değil tabii bu işin hazırlıkları var, kınası var. Zerrin, kızının evleneceğini dosta düşmana inat, yedi düvele duyuradursun sürpriz yapmak için seyahatinden 1 hafta erken dönen Öykü, asıl sürprizle karşılaşan taraf oluyor. Kalbi paramparça olan Öykü’nün yardımına biricik ablası Rüya koşuyor koşmasına ama Zerrin’i durdurabilmek ne mümkün! İstanbul’da işler zıvanadan çıkmak üzereyken İzmir’deki Öykü’nün yolu Ozan’la kesişiyor. Hiç tanımadığı bu yabancı adam, Öykü’nün yaşadığı en kötü günü mucizevî bir şekilde iyileştiriyor. Derken hayat çelmesini Öykü’ye bir kere daha takıyor ve annesinin ondan beklediği gibi Cem’le evlenmek üzere İstanbul’a dönüyor. Kız isteme günü gelip çatıyor. Zerrin mutluluğunu kimsenin bozamayacağını düşünürken, karşısında ezeli düşmanı Canan’ı buluveriyor. Öykü ise aşktan kaçarken, belanın tam ortasına tepetaklak düşüyor.

Haberin Devamı

DARISI BAŞIMIZA 1. BÖLÜM İZLE

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Darısı Başımıza ilk bölümünün arından 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Darısı Başımıza yeni bölümde Ozan’la yaşadıkları öğrenilince Öykü, “Gerçekten onun kim olduğunu bilmiyordum!” sözleriyle kendini savunmaya çalışıyor. Ağlamaklı gözlerle neler olduğunu anlamaya çalışan Öykü’nün, karşısında Cem ve Ozan’ı bulduğu anlar heyecanı yükseltirken Öykü, “Sen beni öptün!” sözleriyle Ozan’ı suçluyor.

DARISI BAŞIMIZA OYUNCULARI

Show TV’nin yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın yayın günü belli oldu. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Darısı Başımıza” Çarşamba günü ekran yolculuğuna başlıyor. Samimi hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

Haberin Devamı