Spor Daum'un 10 numarası!

Daum'un 10 numarası!

Paylaş
Daum'un 10 numarası!

Sezonun ikinci yarısına bomba gibi girmek isteyen Bursaspor, Salih Uçan'a göz dikti. Timsah, Salih'i kiralık olarak istedi. Görüşmeler sürüyor. Alman teknik adam Fenerbahçe'de şans bulamayan oyuncuyu Batalla'nın yerine koymayı planlıyor

Fernandao ve Oğuzhan Aynacı’yla transfer dönemine hızlı giren Bursaspor, asıl bombayı Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan’ı renklerine bağlayarak patlatmak istiyor. Holmen konusunda Sarı-Lacivertli takımın kapısını çalan, ancak ret yanıtı alan Timsah, bu sezon Fenerbaçe’de fazla şans bulamayan oyuncuyu kiralamak için son derece ısrarcı. Yeşil-Beyazlı yönetimin sunduğu teklifi değerlendirmeye alan Fenerbahçe cephesinin teknik direktör Ersun Yanal’ın vereceği karara göre Bursaspor’a yanıtını bildireceği kaydedildi. Batalla’nın takımdan ayrılmasının ardından özellikle 10 numara pozisyonu için arayışa geçen Bursaspor’da Alman teknik adamın Salih Uçan’ı bu mevkiide düşündüğü, aynı geçen sezon Aykut Kocaman’ın oynattığı şekilde hücumun merkezini genç isme emanet etmeyi planladığı kaydedildi. Bursaspor’un orta saha için listesi Salih Uçan’la sınırlı değil. Yeşil-Beyazlılar, ayrıca Kim Kallström’ü transfer edebilmek için de yoğun çaba sarf ediyor. Alternatif isimler ise Romanya’nın Pandurii takımında oynayan Brezilyalı Erick De Oliveira ile Malmö’lü orta saha oyuncusu Erik Freiberg.

SERDAR'A VİZE YOK

Bursaspor, yıldız oyuncularının gitmesine ise izin vermeyecek. Yönetimin Galatasaray’ın ısrarla istediği, Beşiktaş’ın da transfer listesine giren başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz’i kesinlikle bırakmayacağı, gelen tekliflerin geri çevrildiği kaydedildi.

Haberin Devamı