Gündem Davullu kaza isyanı

Davullu kaza isyanı

Paylaş
Davullu kaza isyanı

Antalya'da her gün kaza yaşanan cadde için önlem alınmasını isteyen mahalleli, 'Yetti artık' diye isyan etti

Antalya'nın Osman Serdengeçti Caddesi üzerinde yaşanan trafik kazaları, Güneş Mahallesi sakinlerini çileden çıkardı. Her gün kazanın yaşandığı cadde için önlem alınmasını isteyen mahalleli, "Yetti artık" diye isyan etti.

Haberin Devamı

Antalya'nın gecekendo semtlerinden Güneş Mahallesi sakinleri, Osman Serdengeçti Caddesi üzerinde yaşanan trafik kazalarına yetkililerin dikkatini çekmek için caddeyi trafiğe kapattı. Cadde üzerinde yeterli sayıda sinyalizasyon ışığı bulunmadığını ve uyarı levhalarının yeterli gelmediğini iddia eden mahalleli, seslerini duyurabilmek için bu yola başvurduklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Andıç, cadde üzerinde yaşanan trafik terörünün son bulması için birçok yere başvurduklarını, fakat hiç kimsenin isteklerini dikkate almadığını anlattı. Andıç, "Bu cadde üzerinde gerçekleşen kazalarda onlarca kişi hayatını kaybetti. Mahalleli olarak aramızda imza toplayıp, durumu yetkili makamlara anlattık. Fakat değişen hiç bir şey olmadı" dedi.

Haberin Devamı

Daha dün yine bir kaza yaşandığına dikkati çeken Andıç, "Daha fazla insan hayatını kaybetmesin. Mahalleli olarak istediğimiz tek şey bu cadde üzerindeki kazaların önlenebilmesi için tedbir alınması" dedi. Kendi araçları ile yolu kapatan mahalle sakinleri, kısa bir süre sonra olaysız şekilde dağıldı.

Can YÜCEL