Magazin Davut Güloğlu'ndan Nihat Doğan'a: Her adımını düşünerek atman lazım!

Davut Güloğlu'ndan Nihat Doğan'a: Her adımını düşünerek atman lazım!

Paylaş
Davut Güloğlu'ndan Nihat Doğan'a: Her adımını düşünerek atman lazım!

Davut Güloğlu, Nihat Doğan'ın kız çocuklarını alıkoyma olayı hakkında konuştu

teve2'deki '2. Sayfa'ya konuk olan şarkıcı Davut Güloğlu, geçen gün iki kız çocuğunu zorla evinde alıkoyduğu iddia edilen Nihat Doğan hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Yaşanan olayın doğru olmadığını savunan Davut Güloğlu, Nihat Doğan'ın birçok kişiyle sorun yaşadığı için attığı adımları düşünmesi gerektiğini söyledi.

"NİHAT'IN BÖYLE BİR ŞEY YAPTIĞINA İNANMIYORUM"

Canlı yayında konu hakkında konuşan Davut Güloğlu şunları söyledi:

"Nihat'ı medyadan tanıyorum. Yüz yüze geldiğimizde fazla konuşmuşluğumuz da yoktur. Ama bu kardeşimizin böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Bekar biri olduğu için konu oldu evli olsa konu olmazdı. Adalet yerini bulmayınca birini suçlamaya hakkım yok ama savunmuyorum da.

"İŞİN İÇİNDE BAŞKA ŞEYLER ARARSAK NORMAL BİR DURUM DEĞİL"

Nihat'ın böyle bir şey yaptığını öğrenirsem yolundan geçmem. Çünkü bunu ona yakıştıramam öyle bir adam değil. Olayda iyi niyet varsa kapının önünden çektirip gönderirim. İşin içinde başka şeyler ararsak normal değil ama niyet ararsak normal. Her şeyi çok kötü düşünen bir duruma geldik onun ne niyetle aldığını biz bilemeyiz onun içinde olan bir durum. Para teklif ettiyse de çocuk olduğu için vermek istemişti. Kötü niyet aramamak lazım.

Haberin Devamı

"BİRÇOK İNSANLA KAVGALI OLDUĞU İÇİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM"

Olayda bir gaflet ve yanlışlık var. Nihat'ın bu konularda daha dikkatli olması lazım. Öyle insanlarla bozuşmuş öyle insanlarla kavgalı ki senin yürürken kaldırımlara bile dikkatli basman lazım" dedi.