Spor Davutoğlu'ndan Beşiktaş'a destek sözü

Davutoğlu'ndan Beşiktaş'a destek sözü

Paylaş
Davutoğlu'ndan Beşiktaş'a destek sözü

Davutoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner'i kabul etti. Davutoğlu, yeni stat için her türlü desteğin verileceğini kaydetti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner’i kabul etti. Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi’ndeki kabulde Orman, Davutoğlu’na yapımı devam eden yeni statla ilgili bilgi verdi. Davutoğlu, inşaat ve sonrasında stadın o bölgedeki tarihi doku ve çevre ile uyumu konusunda hassas olunmasını istedi. Statla birlikte yapımı süren müze ve diğer tesislerle ilgili de bilgi veren Orman, Başbakan Davutoğlu’ndan devam eden projelerle ilgili destek talep etti.

Haberin Devamı

"HER TÜRLÜ DESTEK VERİLECEK"

Başbakan Davutoğlu, Türk spor tarihinin en güzide kulüplerden biri olan Beşiktaş’ın Balkan Savaşları’na dayanan geçmişi ve Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği şehitlere de atıfta bulunarak kulübe her türlü desteğin verileceğini söyledi. Beşiktaş Spor Kulübü’nün tesisleşmesi ve diğer konularda gerekli talimatları veren Davutoğlu’na kabulde kulübün, üzerinde ismi yazılı 42 numaralı forması ve bir kartal heykeli hediye edildi.