Türkiye (Son Dakika) Dayı- yeğen kavgasında kan döküldü

Dayı- yeğen kavgasında kan döküldü

Paylaş
Dayı- yeğen kavgasında kan döküldü

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, Cemil K. tartıştığı dayısı Nazmi T.'nin işyerini kurşunladı. Daha sonra Nazmi T.'nin oğlu Erkan T. de kuzeni Cemil K.'ya tabancayla kurşun yağdırdı. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Cemil K. hastanede tedavi altına alındı

Cemil K., dün gece 22.00’de, aralarında alacak- verecek meselesi bulunan dayısı Nazmi T.’nin Sinanbey Mahallesi’nde Nuri Doğrul Caddesi üzerinde Çardak Camii mevkiindeki işyerinin önünde tartıştı. Tartışma büyüyünce sinirlenen Cemil K., dayısının işyerini tabancayla kurşunladıktan sonra sonra otomobiline binip gitti.
Kurşunlama olayı sonrası harekete geçen polis ekipleri bu olayı araştırırken, bugün saat 14.00 sıralarında bir kişinin Hamidiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde tabanca ile vurularak yaralandığı ihbarı geldi. Yaralanan kişinin, gece işyerini kurşunlayan Cemil K. olduğu tespit edildi.

Cemil K.’nın Hastane Caddesi üzerinde yürüdüğü sırada, gece işyerini kurşunladığı Nazmi T.’nin oğlu Erkan T. tarafından önü kesildi. Kuzenine kurşun yağdıran Erkan T.’nin daha sonra aracıyla kaçmak istedi. Ancak trafik sıkışıklığından Kasımefendi Caddesi üzerinde aracı bırakarak koşarak kaçtı.

Kalçasına, kasığına ve eline isabet eden kurşunlarla yaralan Cemil K., ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, olaydan sonra kaçan Erkan T.’yi arıyor.

Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), (DHA)

Haberin Devamı