Yaşam Deadpool'a Geri Sayım

Deadpool'a Geri Sayım

Paylaş
Deadpool'a Geri Sayım

Marvel dünyasının dördüncü boyutu kıran anti-kahramanı Deadpool, 12 Şubat’ta tüm dünyada gösterime girecek.

Dördüncü boyutu kıran kahramanlar, gerek animasyon, gerek beyaz perde, gerek çizgi roman, gerekse de beyaz cam’da kült karakterler olarak bilinir. Dördüncü boyutu kırmak deyimi, tiyatrodan gelir ve gerçeğin farkında olup, seyircilerine doğrudan hitap eden karakterleri simgeler. Ölümcül mizahıyla Deadpool, bu tür karakterlerin çizgi roman dünyasındaki en popüler temsilcisidir.

Haberin Devamı

Geliştirilmesine 100 milyon dolar harcanan ve Marvel Studios-Fox aracılığıyla sinema müdavimleri buluşacak yapımda, Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand, Stefan Kapicic ve Leslie Uggams gibi usta oyuncular yer alacak. Ryan Reynolds, 2009’da gösterime giren X-Men Origins: Wolverine de de aynı rolü üstlenmişti. Ryan Reynolds, bu yapımda “çok konuşmasını bir kenara bırakırsak” tamamen apayrı ve egzantrik bir karaktere can verecek.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Thor: Dark World ve The Girl with the Dragon Tattoo eserlerinin yaratıcılarından Tim Miller oturacak. Tim Miller, Gopher Broke isimli animasyon filmiyle de, daha önce de Oscar adaylığı kazanmıştı.

Haberin Devamı

X-Men evreninde geçen yapımın konusundan bahsetmemiz gerekirse, vücudundaki hızla yayılan kanser nedeniyle, Wolverine’e benzer biçimde Weapon X programına katılan Wade Wilson’un, hain Francis / Ajax ile mücadelesi temel alınmış. Bu mücadelede, X-Men’in popüler karakterlerinden Colossus, Weasel ve Angel Dust da yer alacak.

Fragmanlarıyla çok ilgi uyandıran filmin ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek.