Kültür - Sanat Death Note'un fragmanı yayınlandı
Paylaş
Death Note'un fragmanı yayınlandı

Tsugumi Ooba ve Takeshi Obata tarafından yapılan ve 2006 yılında yayınlanmış bir Japon çizgi romanı olan Death Note (Ölüm Defteri) Netflix tarafından filme dönüştürülüyor

Mangasının ünlenmesiyle birlikte Japon çizgi filmi olarak ekranlara gelen ve hayran kitlesini fazlasıyla büyüten Death Note’un yayınlanan fragmanı büyük ilgi çekti.

DEATH NOTE'UN FRAGMANI YAYINLANDI


Hayranları tarafından merakla beklenen Death Note'un fragmanı yayınlandı.


DEATH NOTE'UN KONUSU


Yagami Light, çok akıllı ve başarılı bir lise öğrencisidir. Ayrıca kendisi adalete çok önem veren bir kişiliğe sahiptir. Cinayetlerden ve kötülüklerden nefret etmektedir.

Bir shinigami (Japon ölüm tanrısı) olan Ryuk, shinigamilerin yaşadığı dünyada yapılacak bir şey olmadığından sıkılmış ve eğlenmek için elindeki iki Ölüm Defteri’nden birini insanların dünyasına bırakır. Bu defteri Light bulur. Defterin içinde “Bu deftere adı yazılan kişi ölür.” yazısını gören Light buna pek inanmaz. Yine de yanında eve götürdüğü defteri haberlerde gördüğü bir suçlu üzerinde dener.



40 saniye sonra kalp krizinden ölen suçlu, Light’a defterin de gerçek olduğunu göstermiş olur. Ama suçluların sürekli aynı nedenden ölmesi insanları şüpheye düşürür ve bunu yapan kişiye Kira(katil) lakabı takılır. Light artık kendince “Yeni Dünyanın Tanrısı” olmuştur ve önüne çıkan herkesi yok edecektir.

Haberin Devamı