Yaşam Debenhams Mega Day başladı

Debenhams Mega Day başladı

Paylaş
Debenhams Mega Day başladı

Kadın, erkek, çocuk, iç giyim, ev dekorasyonu ve kozmetik gibi geniş ürün yelpazesinin yanı sıra ünlü tasarımcıların koleksiyonlarıyla da dikkat çeken Debenhams'ın beklenen indirim günleri başlıyor

21 – 25 Kasım günleri arasında geçerli olacak “Mega day İndirim Günleri” kapsamında tüm sezon ürünlerinde net %30 ve ayrıca seçili ürünlerde ekstra %50 indirim, kozmetik departmanında da %30’a varan indirim imkanı sunuluyor.

Haberin Devamı

Dünyaca tanınmış tasarımcıların imzasını taşıyan koleksiyonlarıyla çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams’ın “Mega Day İndirim Günleri” başlıyor. Her zevke hitap eden ürün gruplarıyla beğeni kazanan Debenhams, 21–25 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceği sezon ürünlerinde %30 indirimle alışverişi şenliğe dönüştürüyor.

Hem gece hem de gündüz rahatlıkla giyilebilecek kadın koleksiyonlarından, trendleri takip eden erkeklerin beğeneceği spor ya da klasik modellere, çocukların rahatlıkla giyebileceği pantolon ve eteklerden, dekorasyon ürünlerine kadar tüm ürün gruplarında %30, kozmetik departmanında da %30’a varan indirim fırsatı 21 Kasım’da Debenhams’ta başlayacak.

Basın bülteni