Magazin Dede sorusu Meltem Miraloğlu'nu güldürdü!

Dede sorusu Meltem Miraloğlu'nu güldürdü!

Paylaş
Dede sorusu Meltem Miraloğlu'nu güldürdü!

Meltem Miraloğlu, önce iş teklifi olmadığı için 80 yaşındaki ABD’liyle evlendiğini söyledi. Sonra ‘Buraya gelmek doğru karardı’ dedi. Ardından ‘Proje olursa ülkeme dönerim’ itirafı yaptı

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile yaptığı evlilikle olay yaratan Meltem Miraloğlu, şaşırtmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Türkiye'de iş bulamadığı için ABD'ye yerleştiğini söyleyen 32 yaşındaki oyuncu, önceki gün de Instagram'dan 'zafer işareti' yaptığı bir fotoğrafını yayınladı.

'Kafası karışık'

Meltem Miraloğlu, bu kareye de "Hayatımda aldığım en doğru karar Amerika'ya gelmekti. Amerika'yı ve Amerikalılar'ı çok seviyorum. Bu düşüncem ölene kadar bakidir" notu düştü.

Bir dediği bir dediğini tutmayan oyuncu, bir takipçisinin "Ay Yapım'dan teklif gelse Türkiye'ye döner misin?" sorusuna ise "Evet dönerim" yanıtı verdi. Miraloğlu'nun kafası karışık halleri dikkat çekti.

Dede sorusuna güldü geçti

32 yaşındaki Miraloğlu, 80 yaşındaki eşini ima ederek "Dedeyle aran nasıl?" diye soran bir takipçisine 'gülen surat' emojisiyle karşılık verdi.