Yaşam Dedeman Rize yenilendi

Dedeman Rize yenilendi

Paylaş
Dedeman Rize yenilendi

Türkiye'nin en yaygın otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International Doğu Karadeniz'deki kalesi Dedeman Rize'yi yeniledi

Dedeman Rize’de yapılan renovasyon yatırımı kapsamında otelin toplantı salonlarından odalarına, genel alanlarından restoranına pek çok alanında yenileme gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Otelin yenilenmesi ve bölge turizmi ile ilgili bir değerlendirme yapan Dedeman Rize Genel Müdürü Cantuğ Beşgür, “Rize’nin uluslararası standartlarda hizmet veren ve aynı zamanda tek zincir oteliyiz. Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ile 17 yıldır hizmet veriyor ve misafirlerimizi ağırlıyoruz. Rize turizminin gelişmesi adına çalışmalarımıza tüm gayretimizle devam etmekteyiz. Eylül 2011’de başlayan yenileme çalışmalarını yaz başında tamamladık. Dedeman Rize yıl boyunca Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve yurt dışından bireysel seyahat eden iş insanları ve turistlerin tercih ettiği bir otel olmasının yanı sıra, Rize’nin en güzel sezonlarından biri olan yaz aylarında turlarla Türkiye’nin her tarafından ziyaretimize gelen gruplar tarafından da ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Bunun yanında otelimiz, bünyesinde bulunan farklı büyüklükte dört ayrı salonuyla toplantı gruplarına da ev sahipliği yapıyor. Konumu itibariyle farklı gezi imkanları sunan Dedeman Rize’de konaklayan misafirler üç gün gibi kısa bir süre içerisinde Doğu Karadeniz Turu yapabiliyor.

Hatta seyahatini yurt dışı tatili ile birleştirmek isteyen misafirlerimiz, otelimize karayolu ile 1,5 saat mesafede yer alan Gürcistan’ın Batum şehrine de programlarında yer verebilirler” dedi.

Dedeman Rize, Doğu Karadeniz boyunca Trabzon’dan Hopa’ya kadar olan tesisler içerisinde denize sıfır konumuyla yer alıyor. Ayrıca bulunduğu yer itibariyle Ayder Yaylası, Fırtına Deresi, Anzer Yaylası, Uzungöl gibi turistik lokasyonların merkez noktasına da yakın bir yere sahip.

Böylelikle Dedeman Rize misafirleri tüm bu yerlere otel değiştirme ihtiyacı duymadan kolayca ulaşabiliyor.