Siyaset Defacto CEO’su İhsan Ateş: Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz
Paylaş
Defacto CEO’su İhsan Ateş: Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz

Ateş: 2016 yılı çok çeşitli yurtiçi ve yurtdışı etkenler nedeniyle belirsizliklerin ve risklerin yoğun olduğu bir yıl oldu

Buna rağmen tüm sektörlerde yatırımlara devam ettik. Piyasalarda kısa süreli bir durağanlık yaşansa da bu güçlü yatırımların da desteğiyle ekonomimiz kendini korumayı başardı ve istikrarlı gelişimini sürdürdü. Ülke olarak, dinamik yapımız ve kararlı adımlarımız sayesinde yaralarımızı çabuk sarıyor ve ilerlemeye devam ediyoruz.

Hazır giyim ve perakende sektörlerinde gerçekleştirilen yatırımlar ve yaratılan yeni istihdam alanları da ekonomide önemli bir kaldıraç görevi üstlendi.




Özellikle 15 Temmuz sonrası daralan piyasalara rağmen bu yatırımları sürdürmek için hepimiz önemli fedakârlıklarda bulunduk. Ülkemize ve güçlü ekonomimize her zaman çok güvendik. Hemen hemen tüm firmalar yaşanan bütün olumsuzluklara ve belirsizliklere rağmen bir an bile düşünmeden planlarını hayata geçirmeye devam etti.

Yatırım yaparak ve işlerimizi iyileştirerek ekonomiyi iyileştirme sorumluluğumuz vardı. Çünkü hız kesmek daha fazla gerilemeye neden olurdu. Bu da perakende başta olmak üzere tüm sektörlerin ve ülke ekonomisinin yara alması demekti.

Yatırımları sürdürmeliyiz


Global bir moda markası olma vizyonuyla yurtiçinde ve yurtdışında yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Türkiye’nin 2023 hedefleri kapsamında yer alan “2023’e kadar Türk markalarının ayak basmadığı ülke kalmayacak” vizyonu için de her şeye rağmen aynı kararlılıkla yurtiçinde de yurtdışında da yatırım yapmayı aralıksız sürdürmemiz gerekiyor.

Haberin Devamı