Gündem Define yüzünden dövüp bagaja koydular

Define yüzünden dövüp bagaja koydular

Paylaş
Define yüzünden dövüp bagaja koydular

Bilecik'te birlikte define aradıkları kişiler tarafından el ve ayakları bağlanıp otomobil bagajına konulan Ali Sait Özdemir, cebinden çıkardığı telefonla 155 Polis İmdat Hattı'nı aradı

Ali Sait Özdemir, Bilecik’in merkeze bağlı Beyice Köyü’nde define bulmak için birlikte kazı yaptıkları kişiler tarafından öğle saatlerinde "Bizden habersiz defineyi buldun. Altınların yeri nerede?" diyen bir grup arkadaşı tarafından elleri ve ayakları bağlanıp otomobilin bagajına konularak kaçırıldı. Bagaj içerisinde cebindeki cep telefonunu çıkaran Özdemir 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak, "Beni 34 plakalı 2 araç kaçırdı. Araçlardan birinin bagajına koydular. Şu anda Bozüyük İlçesi’ne doğru götürüyorlar" diyerek yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen polis, otomobili Bilecik- Bozüyük karayolunda durdurdu. Otomobilde bulunan Mustafa Er, Engin Erkan, Zafer Taştan ve Halil Çırak yakalandı. Ekipler otomobilin bagajının içerisinde de elleri kolları bağlı olan Ali Sait Özdemir’i buldu.

Kaçıran kişiler tarafından dövüldüğü için yaralanan Ali Sait Özdemir, 112 ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özdemir polislere "Define bulmak için kazı yaptık. Bir ara ben işlerim nedeniyle Bilecik’ten ayrıldım. Arkadaşlarım da benim defineyi bulup kaçtığımı sanmışlar. Ben define bulmadım" dedi.

Polis, kaçırma olayına karışan otomobili de Bilecik-Osmaneli karayolunda durdurdu. Otomobilde bulunan Ayhan Çırak, Ömer Çırak, Ersin Çırak ve Erdem Akgükazı da gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan 8 şüpheli, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

DHA