Yaşam Dekorasyonda yaz coşkusu

Dekorasyonda yaz coşkusu

Paylaş
Dekorasyonda yaz coşkusu

Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka, Haziran ayına özel kampanyasıyla yaz coşkusuna ortak oluyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yazın enerjisini evlerine yansıtmak isteyenler farklı dekoratif ürünlerle evlerini yeniliyor. Akıllı değişim konseptiyle öne çıkan ve her eve uyum sağlayabilecek ürünleriyle sayısız alternatif sunan Buka, evini yenilemek isteyenlere ve yeni evlenecek çiftlere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Buka’dan 2 Temmuz’a kadar alışveriş yapanlar yazın coşkusunu hissedecek. Tüm oturma grubu, sehpa ve Hoppekids ürünlerinde geçerli olan kampanya kapsamında yüzde 35 indirim fırsatı elde edilecek. Yemek odaları ve yatak odalarında ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Haberin Devamı

Pratik kullanımlı koltuk kılıfları hayatı kolaylaştırıyor

Buka koltuklarından satın alanlar, aynı zamanda sunulan ilave kılıflarla mobilyalarının tarzını istedikleri zaman özgürce değiştirebiliyor ve mekâna bambaşka bir hava getirebilme imkânı elde ediyor. Kolaylıkla değiştirilip, yıkanabilen kılıflar pratik kullanımlarıyla günlük hayatı kolaylaştırıyor.