Spor Delgado yıldızlaştı

Delgado yıldızlaştı

Paylaş
Delgado yıldızlaştı

Beşiktaş'ın Avusturya kampında Q7 lakaplı Ricardo Quaresma fırtınası esti.Yaptığı müthiş hareketlerle büyük beğeni toplayan Portekizli futbolcuya klasını konuşturan Delgado da eşlik etti

23 Haziran’da top başı yapan Beşiktaş, yeni teknik direktörü, yeni futbolcuları ve yeni futbol komitesi ile 26 Haziran’da kamp için Avusturya’ya gitti. Salzburg kentinin ST.Johann bölgesine yerleşen kafilede 6’sı A2 takımından olmak üzere 28 futbolcu yer aldı.

Haberin Devamı

Sakatlığı bulunan Yusuf Şimşek’in yanı sıra milli takımlarında yer alan Tello ve Holosko kampa katılamadı. Kamp yapılacak bölgeyi takımın eski teknik direktörü Mustafa Denizli’nin istekleri doğrultusunda seçen idari personel çalışmaların ilk gününde yeni teknik direktör Schuster’in tepkisiyle karşılaştı. Kamp yapılan otel ile antrenman sahasının arasındaki mesafenin uzaklığı krize neden olurken, arayışlar sonunda daha iyi bir saha bulunamayınca bu sorun rafa kaldırıldı.

UYUMLARI SÜPER

Bu şekilde antrenmanlara devam eden Kara Kartal’da, gözler kuşkusuz yeni transfer Ricardo Quaresma’nın üzerindeydi. Portekizli yıldız da çalışkan görüntüsüyle hem teknik direktör Schuster hem de takım arkadaşlarının güvenini kazandı. “Q7” lakaplı Quaresma attığı paslar, takım arkadaşlarını yönlendirmeye çalışması ve zekası ile dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ayrıca Matias Delgado ile uyumu da gözlerden kaçmadı. Kampın yıldızı olan iki futbolcu performanslarıyla Beşiktaş’ın en önemli silahları olacaklarını gösterdiler.

Övünç ÖZDEM