Serik Deligöz: Büyük seyircimizle buluşuyoruz

Deligöz: Büyük seyircimizle buluşuyoruz

Paylaş
Deligöz: Büyük seyircimizle buluşuyoruz

Deligöz: Büyük seyircimizle buluşuyoruz

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz, uzun bir aradan sonra seyircili oynanacak ilk maç öncesi İsmail Ogan Stadyumunda basın mensuplarına açıklama yaptı.

Başkan Halil Deligöz, sezonun ilk maçını deplasmanda Kahramanmaraşspor A.Ş. ile oynadıklarını hatırlatarak, "Rakibimizin sahasının kapalı olmasından dolayı müsabaka Osmaniye'de oynandı. Sıcak bir havaya rağmen takımımız net bir galibiyet aldı. Özellikle takımımızın ikinci yarıdaki oyunundan, oyun disiplininden ve 90 dakika boyunca performansı bizleri çok memnun etti. Bu performansı takımın kamp dönemini çok verimli geçirdiğinin bir işareti olarak düşünüyorum" dedi.

TARAFTARIMIZLA BULUŞACAĞIZ

Bu hafta pazar günü saat 16.30'da İsmail Ogan Stadyumu'nda Sivas Belediyespor ile oynayacakları sezonun ilk iç saha maçında uzun bir aradan sonra pandemi sebebiyle ayrı kaldıkları seyircileriyle buluşacaklarını aktaran Başkan Deligöz, "Biliyoruz ki taraftarımız takımımızı çok özledi, elbette ki bizler ve takımımız da taraftarımızı çok özledik. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçımızda galibiyet alarak taraftarımıza armağan ederiz. Biz stadımızda pandemi şartları çerçevesinde her türlü hazırlığımızı yaptık. Zemini çok güzel. Stadımızın bu hale gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Maça kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini, siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcilerini, STK başkanlarını, muhtarlarımızı, geçmiş dönem kulüp başkanlarımızı ve yöneticilerimiz ile Serik Belediyespor formasını terletmiş eski futbolcularımızı, takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan, takıma gönül vermiş taraftar ve seyircilerimizi davet ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı