Serik Deligöz: Sahaya galibiyet için çıkacağız

Deligöz: Sahaya galibiyet için çıkacağız

Paylaş
Deligöz: Sahaya galibiyet için çıkacağız

Deligöz: Sahaya galibiyet için çıkacağız

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz, "Afjet Afyonspor'u fair play çerçevesinde misafir etmek istiyoruz. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Tüm taraftarımızı pazar günü oynanacak bu maça bekliyoruz" dedi.
TFF 3. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor Kulübü'nün Başkanı Halil Deligöz, gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri Yusuf Yılmaz, Ramazan Tepe de katıldı. Başkan Halil Deligöz, ligde mütevazı bir kadro ile mücadele ettiklerini söyledi. Takımın seyir zevki veren iyi futbol oynamasını amaçladıklarına değinen Deligöz, kadrodaki futbolcuların yüzde 80'inin yeni transferlerden oluştuğunu kaydetti.
HAKEM KARARINA TEPKİ
Ligde 9 günde 3 maç oynayıp, 7 puan kazandıklarını anlatan Deligöz, oyuncuları ve teknik ekibi tebrik etti. Vanspor, Ankaraspor ve Hekimoğlu maçlarında takımının çok iyi oynadığını dile getiren Deligöz, şunları söyledi:
"Maçlarda bariz hakem hataları oldu. Van ve Ankaraspor maçlarına bir şey söylemek istemiyorum ama Hekimoğlu maçının hakemi bana göre art niyetliydi. Niyeti bozuktu. Bunu zaten bütün gözlemciler de raporlarına yazmış. Bizlerde gördük. Yapacak bir şey yok. Sahanın patronu hakem. Kulüp olarak bu mağduriyetlerimizin tamamını en üst seviyedeki muhataplarına rapor olarak bildirdik. Biz hakemlerimizden sadece adaletli olmalarını ve hakkaniyetli bir şekilde düdük çalmalarını bekliyoruz."
'İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ'
Şehir takımlarının ilçe takımlarına göre farklı olduğuna dikkati çeken Deligöz, "İl takımları seyirci sayısı bakımından çok ileri seviyede. Ayrıca belirli bir lobileri de var. Özellikle misafir takımları baskı altına almaya çalışıyorlar. Futbol sadece para ile olacak bir şey değil. Futbolcu, teknik heyet, yönetim, istikrar çok önemli. Bizde bu var" dedi.
HEDEF GALİBİYET
Ligde 2 zorlu maç oynayacaklarına değinen Deligöz, şöyle konuştu:
"Birisi evimizde Afyon, diğeri deplasmanda Diyarbakır. Her iki rakibimizde güçlü takım. Onlarda ligde istedikleri yerlerde değil. Bu maç bizim için önemli. Ama biz evimizde Afjet Afyonspor'u fair play çerçevesinde misafir etmek istiyoruz. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Tüm taraftarımızı pazar günü oynanacak bu maça bekliyoruz. Bu maçın ardından ligde Diyarbakırspor ile deplasmanda ardından da Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig takımlarından Adana Demirspor ile oynayacağız. Ligde, lider ile aramızda 10 puan, play off hattı ile 5 puan fark var. Bu puan farkı çok büyük bir fark değil. Bizim grupta her takım her takımı yenebilecek durumda. O nedenle zaman her şeyi gösterecek,"
'HEDEFİMİZ SİSTEMİ OTURTMAK'
Ligdeki hedeflerinden bahseden Deligöz, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
"Hedefimiz bu yıl şampiyon olmak değil. Bu yıl hedefimiz sistemi oturtmak. Tesislerimizi çok iyi hale getirdik. Sahalarımız çimlerini yeniledik, bakımını yaptırdık. Bir çok takımın sahasından daha iyi tesisimiz var. Devre arasında biz çok fazla transfer yapmak istemiyoruz. Bir, iki noktada eksiğimiz olabilir. Hocamız ile istişare ederek bu noktalara transfer yapacağız. Bizim takım şu anda grupta ilk 6'daki takımların hemen hemen hepsiyle oynadı. Ligde yıkamayacağımız takım yok. Devre arasında geldiğimiz noktayı görüp hep birlikte oturup değerlendirme yapacağız. Oyuncu kalitemiz çok iyi. Disiplinli bir kadroya sahibiz."
GENÇLİK SPOR İLÇE MÜDÜRÜ ÖZEN'DEN TAKIMA MORAL
Serik Belediyespor, AFJET Afyonspor maçına hazırlığına devam etti. Takımın antrenmanın ziyaret eden Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, teknik direktör Bülent Akan'a kaligrafi harfleriyle isimi yazılmış plaket verdi. Özen futbolculara da tatlı ikramında bulundu. Özen, takımın son 3 maçta yenilmediğini ve AFJET Afyonspor maçını da kazanarak yükselişini sürdüreceğine inandığını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı