Spor Demba Ba'dan muhteşem haber!

Demba Ba'dan muhteşem haber!

Paylaş
Demba Ba'dan muhteşem haber!

Devre arasında 6 aylık imza atan Demba Ba için Göztepe harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, 6 maçta 4 gol atan yıldız oyuncuyla 2 yıllık yeni kontrat önerecek, anlaşma birkaç güne kadar açıklanacak.

Adis Jahovic’i 1.5 milyon Euro’ya Konya’ya sattıktan sonra 2 yıldır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Demba Ba’yı kadrosuna katan Göztepe’de Senegalli yıldız hakkında soru işaretleri vardı.

Ancak Sarı-Kırmızılı takıma çok çabuk uyum sağlayan dünyaca ünlü oyuncu, 6 maçta 4 gol atınca İzmir’de adeta yeniden doğdu. Kısa sürede taraftarın da sevgilisi haline gelen 32 yaşındaki futbolcuyla devre arasında 6 aylık sözleşme imzalayan Göztepe, yeni kontrat hazırlığına girdi. Başkan Mehmet Sepil hafta sonuna kadar Demba Ba’yla bir araya gelerek iki yıllık yeni sözleşme önerecek. Göztepe’nin Demba Ba’yla ilgili planı yalnızca futbolculuğula ilgili değil.

ALTYAPI HAMLESİ


Demba Ba’nın Moussa Sow’la Senegal’de bir oyuncu akademisi bulunuyor. Ba ile akademi konusunda da bir çalışma yapılması planlanıyor. Senegal’deki yetenekli gençler GÖztepe’nin her geçen gün gelişen altyapısında boy gösterme fırsatı bulacak. Bu yüzden Göztepe, Demba Ba’yla yapılacak yeni sözleşmeyi çok önemsiyor.

FANATİK

Haberin Devamı