Spor Demba Ba'dan kariyer rekoru!

Demba Ba'dan kariyer rekoru!

Paylaş
Demba Ba'dan kariyer rekoru!

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 yenip, 10 deplasman maçında 9'uncu galibiyetini alırken, Demba Ba da rekor kırdı

Sezon başında Chelsea'den transfer edilen ve attığı gollerle Beşiktaş'ı taşıyan Demba Ba kariyer rekoru kırdı. 2012-2013 sezonunun ilk yarısını Newcastle United'da ikinci yarısını da Chelsea'de geçiren ve 44 maçta attığı 19 golle kariyer rekoru kıran Demba Ba, Beşiktaş'ta rekorunu geliştirdi. Demba Ba, Çaykur Rizespor karşısında Beşiktaş formasıyla 26 maçta 20'inci golüne ulaştı ve en golcü sezonunu yakaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Demba Ba, 2-1 kazanılan ve galibiyet golüne imza attığı Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Demba Ba'nın açıklamaları şu şekilde:

"Milli takımı bir kenara koyarsak, kulüp bazında en iyi sezonlarımdan birisini geçiriyorum. Allah'a şükür her şey çok iyi gidiyor. Umarım attığım bütün gollerin takıma katkısı hep böyle yüksek olur"

"Son dakikalarda çok büyük bir gerginlik oluyor. O anlarda sakin kalmak ciddi anlamda zor. Allah'a dua ederek sakin kalıyorum. Penaltıyı atarken bekledim ve kalecinin hamlesini düşündüm"

"Sosa ile oynadığımız pozisyonda arkamda savunmacı vardı. Orada ver-kaç yapmak en iyi iş oldu. Belki dönüp ben vursam çok güzel bir gol olurdu ancak önemli olan bu değil. Önemli olan takımın golü bulmasıydı.

"İkinci kırmızı kartın pozisyonunu görünce ben bile korkuya kapıldı. Bu karar kuşkusuz doğruydu. İlk kırmızı kartta da sanırım hakem ile oyuncu arasında bir diyalog geçti ve o yüzden kırmızı kart çıktı."

Haberin Devamı