Magazin Demet Akalın, 35 bin TL değerindeki çizmeleriyle sahneye çıktı

Demet Akalın, 35 bin TL değerindeki çizmeleriyle sahneye çıktı

Paylaş
Demet Akalın, 35 bin TL değerindeki çizmeleriyle sahneye çıktı

Şarkıcı Demet Akalıın 35 bin TL'lik çizmesini sosyal medya hesabından paylaşması magazin gündeminde tartışmalara yol açmıştı. Demet Akalın gelen tepkilere aldırış etmeyip 35 bin TL’lik çizmeleriyle yeniden boy gösterdi

Demet Akalın, 35 bin TL değerindeki çizmeleriyle dün akşam sahneye çıktı.Demet Akalın, çizmeleriyle kulisinden bir videoyu da takipçileriyle paylaştı.

Demet Akalın geçten günlerde çizmelerini uygun bir elbise bulamadığı için giymediğini söylemişti. Bu paylaşımın yeni bir tartışma yaratıp yaratmayacağı ise merak konusu oldu.



''ALINTERİYLE KAZANDIĞIM İÇİN... ''

Demet Akalın'ın, Amerika'dan aldığı 35 bin TL'lik çizmesi olay olmuştu. Hande Yener "Ben alınteriyle para kazandığım için bir çizmeye 35 bin TL veremem. Yatırımlarımı gayrimenkul üzerinden değerlendiriyorum. 35 bin lira bir çizmeye vereceğime o parayla klip çekerim" demişti.


Hande Yener'den Demet Akalın'ı kızdıracak sözler (Demet Akalın'dan cevap geldi)




Bu çok ses getiren çizmeye Jelena Karleusa da kayıtsız kalamadı ve o da Yves Saint Laurent marka üzeri swarovski taşlı çizmeden aldı. Jelena çizmesini Instagram hesabında 'Sonunda benim' notu ile paylaştı.

Haberin Devamı