Magazin Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin villasında haciz işlemi!

Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin villasında haciz işlemi!

Paylaş
Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin villasında haciz işlemi!

Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un sahibi olduğu Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle çiftin Beykoz'daki villasında şu an haciz işlemi uygulanıyor. Konu ile ilgili Okan Kurt'a ulaşılamazken, Demet Akalın ise "Şu anda konuşamam" diyerek telefonu kapattı

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre bir dönem Türkiye’nin en büyük lojistik şirketlerinden biri iken yaşadığı mali darboğazı aşamayan Martaş Lojistik'te faaliyetler durma noktasında.

Haberin Devamı

KURT AİLESİ'NİN BORCU 150 MİLYON

Kurt Ailesi'ne ait şirketin, piyasaya ve bankalara 150 milyon liraya yakın borcu bulunduğu belirtiliyor. 36 milyon liraya yakın alacağı olan Turkuaz Petrol AŞ, bir süre önce Beykoz İcra Müdürlüğü'nden haciz kararı aldı.

KLİMA VE TABLOLARA DA HACİZ

Fiili haciz için, şirketin avukatları ve haciz memurları Demet Akalın ve Okan Kurt'un yaşadıkları villaya gitti.

Alınan haciz kararı gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi.

Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.

Villadaki haciz işlemi 3 saate yakın sürdü.

DEVREDİLEN TIR VE GAYRİMENKULLERE TEDBİR KONULDU

Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığı iddiasında bulunurken, "Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy'deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik" dedi.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN KONUŞMAK İSTEMEDİ

Konu ile ilgili Okan Kurt'a ulaşılamazken, Demet Akalın ise "Şu anda konuşamam" diyerek telefonunu kapattı.

MAL VARLIKLARI SATIŞA ÇIKARILMIŞTI

Okan Kurt'un avukatı aile şirketi Martaş'ın darboğaza düşmesi hakkında açıklama yaparak şirketin borçlarını kapatmak için bütün mal varlığı ile borçların kapatılacağını söylemişti.

"SIKI, SAĞLAM BİR BORCU VAR"

Eşinin yüklü miktarda borcunun olduğunu söyleyen Demet Akalın, ''Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" açıklamasını yapmıştı.

Demet Akalın'ın villayı aldığını Instagram hesabından şu sözlerle duyurmuştu: "Hayal et... İyi günlerde mutlu günlerde yaşamak nasip etsin aşkım.''