Magazin Demet Akalın'a dava şoku!

Demet Akalın'a dava şoku!

Paylaş
Demet Akalın'a dava şoku!

Frankfurt'taki konserini iptal eden ünlü şarkıcıya konserin organizatörü dava açmaya hazırlanıyor

Pop müziği sanatçısı Demet Akalın, Almanya'nın Frankfurt kentinde 24 Aralıkta "King Kamehameha" adlı klüpte vereceği konseri iptal etti.

AA muhabirine konuşan konserin organizatörü Caner Zehir, Akalın'ın eski menajeri Haluk Şentürk ile konser için 16 bin avroya anlaştıklarını ve sözleşme imzaladıklarını, Akalın'ın son bir aydır, daha önce Tarkan'ın menajerliğini yapan Uygar Ateş ile çalışmaya başladığını ve son anda konserin iptal edildiğinin kendisine bildirildiğini söyledi.

Zehir, "Akalın özür dileyerek konserin gerçekleştirilemeyeceğini bize bildirdi. Akalın'ın 24 Aralık tarihinde İstanbul'da bir programda sahneye çıkacağını ve yaklaşık 20 bin avro para alacağını öğrendik. Yani bizim verdiğimiz ücretten birkaç bin avro daha fazla. Bir sanatçı birkaç bin avro paraya tenezzül eder mi? Çok zor duruma düştük. Reklamlar hazırladık, ön satışlarımız oldu. Yaklaşık 60 bin avro zarara uğradık" dedi.

Akalın'ı mahkemeye vereceğini, sanatçının taraflar arasında imzalanan sözleşmeye uymadığını ileri süren Zehir, Demet Akalın'ın daha önce de bu tür şeyler yapmış olduğunu ileri sürdü. Demet Akalın'ın 13 yıl boyunca menajerliğini yaptığını ve daha sonra kendisi ile anlaşamadığını belirten Şentürk de, "Caner Zehir haklı. Akalın ile 16 bin avroya anlaşılmıştı. Avans olarak da kendisine 1,500 avro verilmişti. Ancak Akalın daha sonra Uygar Ateş ile menajerliğe başladı. Zehir, mahkemeye vereceğini söylüyor. Anlaşma imzaladığımız dönemde Akalın'ın menajeri bendim. Akalın beni de çok zor durumda bıraktı. Ben de hakkımı arayacağım" diye konuştu.

AA

DEMET AKALIN'IN MENEJERLİK OFİSİNDEN GELEN AÇIKLAMA:

Demet Akalın ile şirketimiz yaklaşık 1 ay öce çalışmaya başlamıştır. Sanatçının kendisi ile bu konser için imzalanmış bir sözleşme, verilmiş bir avans sözkonusu değildir. Sanatçının daha önce çalışmış olduğu menajerlik ofisi tarafından konuşulmuş bir iş olduğu yeni öğrenilmiştir. Bu sebeple aynı tarihte başka bir konser organizasyonu, böyle bir anlaşmanın varlığından haberdar olunmadığından alınmıştır. Sanatçımız Frankfurt'taki "King Kamehameha" adlı klübü zarara uğratmamak için yine de Şubat ayı içerisinde uygun bir tarihte gidip konser vereceği sözünü organizatöre iletmiştir. Ekip değişikliği sırasında yaşanmış olan bu yanlış anlaşılmanın Demet Akalın ile ilgisi bulunmamaktadır.

Saygılarımızla
Uygar Ataş

2

Haberin Devamı