Magazin Demet Akalın'a köpek benzetmesi

Demet Akalın'a köpek benzetmesi

Paylaş
Demet Akalın'a köpek benzetmesi

TNT'de yayınlanan “Açıl Susam Açıl” adlı yarışma programına konuk olan Esra ve Ceyda kardeşler sözleriyle ünlü popçu Demet Akalın'ı fena halde kızdıracağa benziyor

Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla TNT’de ekrana gelen “Açıl Susam Açıl” adlı programın dün akşam ki konukları sivri dilli sanatçı Arto ile Esra ve Ceyda kardeşlerdi. Ciciş kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda programda ilginç dakikalar yaşanmasına neden oldu. Muzip şovmen Mehmet Ali Erbil, Esra ve Ceyda kardeşleri diline dolarken, Ciciş kardeşlerin ünlü pop sanatçısı Demet Akalın’ı köpekleri Beyliz’e benzetti.

Programa köpekleri Beyliz ile katılan Ciciş kardeşler, sivri dilli sanatçı Arto ile muhabbete başlayınca olanlar oldu. Programa şortla katılan Ceyda’yı diline dolayan Arto, Ceyda’ya “Demet Akalın’a benziyor, mayoyla geziyor.” dedi. Bu sözlere Ceyda’nın verdiği cevap ise hem Arto’yu hem de, Mehmet Ali Erbil’i şok etti. Ciciş kardeşlerin Ceyda’sı “Kim benziyor anlamadım. Beyliz mi benziyor?” diyerek minik köpeği Beyliz’i işaret etti.

MİLLİYET

Haberin Devamı