Magazin Demet Akalın'la Okan Kurt neden boşandı?

Demet Akalın'la Okan Kurt neden boşandı?

Paylaş
Demet Akalın'la Okan Kurt neden boşandı?

Bugün Okan Kurt ile Demet Akalın'ın boşanacakları haberi magazin dünyasına bomba gibi düştü. Gün boyu bu haber konuşulurken çift 10 dakikalık duruşmanın ardından tek celsede evliliğini bitirdi. Peki, Okan Kurt ve Demet Akalın neden boşandı?

Geçen hafta Okan Kurt'un sahip olduğu Martaj Lojistik'e haciz işlemi başlatıldı. Hemen ardından dün Demet Akalın ve Okan Kurt'un yaşadığı eve haciz geldi. Magazin dünyası bu haberle çalkalanırken bugün basına Okan Kurt ve Demet Akalan'ın boşanacağı haberi geldi. Ünlü çift bugün 15.30 sularında tek celsede boşandı.

Haberin Devamı

"BÖYLE ŞEYİN HAYIRLISI MI OLUR?"

Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma 2 dakika sürdü. Akalın ve Kurt, hakimin "Boşanmak istiyor musunuz'" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Mahkeme hakimi de çifti 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşadı. Çıkışta açıklama yapmayan Demet Akalın, "Formalite bir boşanma mı" sorusuna "Yok" demekle yetindi. Okan Kurt ise "Hayırlı olsun" diyenlere "Böyle şeyin hayırlısı mı olur" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca boşanma talebinin kendisinden gelmediğini söyledi.

OKAN KURT İLE DEMET AKALIN NEDEN BOŞANDI?

Uzun süredir Okan Kurt'un sahibi olduğu Martaj Lojistik borçları nedeniyle kötü durumdaydı. Geçen hafta şirkete haciz işlemi başlatıldı. Bu nedenle kötü günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin son olarak dün evlerine de haciz geldi. Eve haciz gelmesinin sebebi ise Okan Kurt'un evinin bir odasını ofis olarak kullanma sebebiydi. Bu bardağı taşıran olay sonrası Demet Akalın ve Okan Kurt boşanma kararı alıp bugün 6 yıllık evliliklerine son verdiler.

Haberin Devamı