Magazin Demet Şener'den bebek yorumuna cevap

Demet Şener'den bebek yorumuna cevap

Paylaş
Demet Şener'den bebek yorumuna cevap

Eşi Cenk Küpeli'nin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilen Demet Şener, bir takipçisinin bebek yorumuna yanıt verdi.

Geçen haziran ayında 2.5 aydır birlikte olduğu Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Demet Şener, sürpriz kararıyla herkesi şaşırtmış ve günlerce magazin gündemine konu olmuştu.

Haberin Devamı

İstenmeyen gelin ilan edildi

Kendinden 8 yaş küçük eşi Cenk Küpeli (34) ile mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Demet Şener (42) ne yazık ki eşinin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildi.

'Oğlumuzu bizden kopardı' demişlerdi

Kayınpederi Avni Küpeli’nin “Oğlumuzu bizden kopardı, eski eşine nispet için evlendi” şeklindeki açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken Demet Şener'e en büyük destek eşinden geldi.

Evlilikleri tüm bu yaşananlara rağmen güzel bir şekilde devam eden ikili, mutlu anlarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü mankeni bu karelerden birine gelen bebek yorumuna kayıtsız kalmadı.

'Demet Abla geçmişi bir kenara bırak'

Paylaşımına yapılan neredeyse her yoruma yanıt veren eski manken, bir takipçisi tarafından yazılan: “Demet Abla geçmişi bir kenara bırak. Seni çok seven ve değer veren bir eşin var artık. Evlatlarınızla anlaşması da çok önemli bir artı. İnşallah Cenk Bey'den de bir evladınız olur. Sevgiler” şeklindeki yoruma; iyi dileklerin için teşekkür ederim manasına gelen emojilerden bolca koyan Demet Şener, kalp emojisi koymayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Ünlü mankenin bu hamlesi, 3. kez anne olmayı mı planlıyor yorumlarına neden oldu.

Demet Şener'in İbrahim Kutluay'la olan evliliğinden İrem ve Ömer adında iki çocuğu bulunuyor.