Antalya Demre Kömürlük Caddesi'ne yürüyüş yolu

Demre Kömürlük Caddesi'ne yürüyüş yolu

Paylaş
Demre Kömürlük Caddesi'ne yürüyüş yolu

Demre Kömürlük Caddesi'ne yürüyüş yolu

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Demre sahil bandı üzerinde yer alan Kömürlük Caddesi'nde başlattığı kaldırım çalışmasında sona gelindi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin geçen aylarda Demre'de gerçekleştirdiği inceleme sonrasında yapımına başlanan çalışmalar hızla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Demre'de yol, kaldırım ve altyapı alanlarında hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Demre Kömürlük Caddesi'nde, Kaş-Demre karayolundan sahil bandını da kapsayacak şekilde yaklaşık 2200 metrekare uzunluğunda yürüyüş yolu yapılıyor.

GÜVENLİ VE KONFORLU YOL

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Kömürlük Caddesi'nde gerçekleştiği kaldırım çalışmasında 6 bin metrekare yaya kaldırımı ve yaklaşık 5 bin 100 metre bordür taşı kullanıldı. Kaldırım çalışmasında görme engelli vatandaşlar için yürüyüş yolu yapıldı. Öte yandan sahil bandında yapılacak park çalışmasında 2 bin 600 metrekare parke ve bin metre bordür taşı döşenecek. Son aşamaya gelen çalışmalar sonrasında Demreli vatandaşlar güvenli ve konforlu bir yola kavuşacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı